یکشنبه ۱۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۲

نشست بصیرتی بانوان به مناسبت ایام‌الله دهه فجر؛

نشست «انقلاب، زن، بصیرت؛ پنجره‌ای به سوی هویت» در کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع) شوقان برگزار شد

خراسان شمالی - کراپ‌شده

هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، نشست بصیرتی «انقلاب، زن، بصیرت؛ پنجره‌ای به سوی هویت» با هدف تبیین جایگاه زن در مسیر انقلاب اسلامی، ویژه بانوان عضو، در کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع) شوقان از توابع شهرستان جاجرم برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان خراسان شمالی، هم‌زمان با ایام‌الله دهه فجر انقلاب اسلامی، نشست بصیرتی «انقلاب، زن، بصیرت؛ پنجره‌ای به سوی هویت» با هدف ارتقای آگاهی، تعمیق بینش اجتماعی و تبیین جایگاه زن در مسیر انقلاب اسلامی، ویژه بانوان عضو، روز شنبه هجدهم بهمن ماه، در کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع) شوقان از توابع شهرستان جاجرم برگزار شد.

این نشست بصیرتی با رویکردی تحلیلی و آگاهی‌بخش، فرصتی مناسب برای بانوان عضو کتابخانه فراهم کرد تا با نگاهی عمیق‌تر و جامع‌تر به انقلاب اسلامی به‌عنوان یکی از تأثیرگذارترین رویدادهای تاریخ معاصر ایران بپردازند. در این برنامه، صرفاً به بازگویی رویدادهای تاریخی اکتفا نشد، بلکه ریشه‌های شکل‌گیری انقلاب، آرمان‌های اصیل آن و دستاوردهای فرهنگی، اجتماعی و هویتی مورد بررسی و تحلیل قرار گرفت.

در ادامه نشست، با تمرکز بر نقش محوری و اثرگذار زنان در پیروزی و تداوم انقلاب اسلامی، به بازخوانی حضور آگاهانه و مسئولانه بانوان در مقاطع مختلف تاریخ انقلاب، از دوران مبارزات پیش از پیروزی تا نقش‌آفرینی مؤثر در عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، تربیتی و خانوادگی پس از انقلاب پرداخته شد. شرکت‌کنندگان با بیان دیدگاه‌ها و تجربیات خود، بر جایگاه زن مسلمان ایرانی به‌عنوان محور انتقال ارزش‌ها و هویت انقلاب به نسل‌های آینده تأکید کردند.

این برنامه همچنین با ایجاد فضایی برای گفت‌وگو، تبادل نظر و طرح پرسش‌ها، زمینه‌ای برای بصیرت‌افزایی، تعمیق شناخت نسبت به انقلاب اسلامی و ترسیم افق‌های روشن آینده فراهم ساخت و بانوان را به نقش‌آفرینی آگاهانه‌تر در مسیر تعالی فردی، خانوادگی و اجتماعی دعوت کرد.

برگزاری چنین نشست‌هایی در کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع) شوقان، در راستای مأموریت فرهنگی کتابخانه‌های عمومی و با هدف تقویت هویت انقلابی، افزایش مشارکت اجتماعی بانوان و ترویج گفتمان آگاهی و بصیرت در جامعه محلی انجام می‌شود.

نشست «انقلاب، زن، بصیرت؛ پنجره‌ای به سوی هویت» در کتابخانه عمومی باقرالعلوم (ع) شوقان برگزار شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
7 + 2 =