یکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۴

در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان فیروزه مطرح شد؛

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان فیروزه

حسین نوربخش، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی در این جلسه گفت: جلسات انجمن رکن عقلائی و تصمیم‌گیری کتابخانه‌های عمومی هستند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان فیروزه به ریاست محمداسماعیل نصرآبادی، فرماندار شهرستان و با حضور حسین نوربخش، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی و دیگر اعضای حقیقی و حقوقی با محوریت تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و توسعه فضاهای کتابخانه‌ای، یکشنبه ۵ مردادماه ۱۴۰۴ برگزار شد.

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

در ابتدا حسین نوربخش، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، جلسات انجمن را رکن عقلائی و تصمیم‌گیری کتابخانه‌های عمومی دانست و گفت: اعتقاد ما بر این است که احداث کتابخانه می‌بایست با توجه به استاندارهای لازم و به‌صورت کامل انجام شود؛ لذا کیفیت را بر تسریع انجام امور در اولویت می‌دانیم. کتابخانه‌های عمومی امروزه پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی هر منطقه محسوب می‌شوند. نظر به این تفکر، نگاه ما بر این است که کتابخانه‌ها می‌توانند مکانی مناسب برای برگزاری فعالیت‌های فرهنگی و کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی باشند همانطور که تا به امروز از این موضوع در کتابخانه‌ها استقبال شده است.

وی با اشاره به راه‌اندازی دو کتابخانه سیار تا پایان سال جاری، خاطرنشان کرد: این استان با وجود ۱۳ کتابخانه سیار، دارای رتبه نخست کشوری است. این نوع کتابخانه با توجه به قابلیت ارائه خدمات کتابخانه‌ای به دستکم ۵ روستا و عضویت رایگان از استقبال خوبی در جامعه برخوردار بوده است. این استقبال باعث شده به اهمیت و جایگاه این کتابخانه در جامعه پی برده و به دنبال افزایش آن باشیم.

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

در ادامه محمداسماعیل نصرآبادی، فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان فیروزه، گفت: موضوعاتی وجود دارد که در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با شهرستان بسیار حائز اهمیت است. این شهرستان از جمله شهرستان‌های محروم است که متأسفانه از نرخ بیکاری بالایی نیز برخوردار است؛ لذا اتخاذ تصمیمات برای این شهرستان می‌بایست متفاوت‌تر از شهرستان‌های دیگر باشد.

وی بر توجه ویژه به این شهرستان نظر به موقعیت فرهنگی و شاخص‌های کتابخانه‌ای و جامعه هدف آن تاکید کرد و افزود: این شهرستان، تنها دارای یک کتابخانه مستقر است و کتابخانه شهر گرماب آن نیز در دست احداث است؛ لذا با توجه به تعداد روستاها و جمعیت ساکن در آنها، نیازمند ایجاد کتابخانه سیار به منظور ارائه خدمات کتابخانه‌ای و فرهنگی هستیم.

نصرآبادی همچنین بر تقویت منابع کتابخانه‌ای، پیگیری تأمین بودجه و تسریع روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب تاکید کرد و اظهار داشت: ما می‌بایست به توسعه کتابخانه‌های عمومی توجه کنیم تا شاهد رشد فرهنگ و عدالت اجتماعی و آموزشی در جامعه باشیم.

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

در پایان نیز حسن شریفی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان فیروزه به ارائه گزارشی از روند تکمیل پروژه نیمه‌تمام کتابخانه شهر گرماب و مصوبات جلسه پیشین پرداخت و با بیان اینکه کتابخانه عمومی شهید بهشتی، تنها کتابخانه فعال شهرستان فیروزه است، گفت: این کتابخانه با دارا بودن ۲۶هزار و ۴۶۹ نسخه کتاب و تعداد ۶۴۱ عضو فعال، در طول سه ماه گذشته بالغ بر ۳ هزار نسخه کتاب امانت داده است.

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

روند تکمیل پروژه کتابخانه شهر گرماب و تاکید بر توسعه فضاهای کتابخانه‌ای

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 10 =