شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۲

به همت کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد؛

دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» با حضور علاقمندان برگزار شد

دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» با حضور علاقمندان به همت کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد

دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» با حضور علاقمندان به همت کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، دوره آموزشی «گفت وگوی آزاد به زبان انگلیسی» به همت کتابخانه مرکزی امام خمینی (قدس سره) مشهد  با حضور جمعی از علاقمندان برگزار شد.

دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» با حضور علاقمندان برگزار شد

اردلان قمری، مدرس دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» هدف از برگزاری این دوره را مکالمه به زبان انگلیسی در راستای ایجاد اعتماد به نفس در افراد عنوان کرد و گفت: ما با تمرکز بر روی موضوعات روزمره و فرهنگی، تلاش کرده ایم تا در فضایی غیررسمی اما آموزشی، این امکان را شرکت کنندگان فراهم سازیم تا به دور از استرس و نگرانی با چالشها و اشتباهات خود در مکالمه زبان انگیسی مواجه شوند.
وی افزود: تقویت مهارتهای مکالمه و تعامل زبان آموزان در فضایی پویا و کاربرمحور از دیگر اهداف این دوره است. در این دوره از روشهای تعاملی همچون بحث های گروهی و تحلیل فیلم استفاده می شود تا شرکت کنندگان با لهجه و اصطلاحات روزمره آشنا شوند و از طرفی نیز بتوانند در خصوص مسائل اجتماعی و فرهنگی به بحث و تبادل نظر بپردازند.
قمری تأکید کرد: زبان تنها یک ابزار ارتباطی نیست، بلکه پلی برای درک فرهنگها و دیدگاه های مختلف است.
وی اظهار امیدواری کرد این دوره های آموزشی بتواند به ایجاد تعاملی سازنده در میان علاقه مندان به زبان انگلیسی کمک کند.

دوره آموزشی «گفتگوی آزاد به زبان انگلیسی» با حضور علاقمندان برگزار شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 12 =