به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانه های عمومی استان اصفهان، در راستای بزرگداشت چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر و با عنایت به رویکرد دولت مردمی سیزدهم در تقویت ارتباط دوسویه دولت و مردم، اولین ملاقات عمومی و صمیمانه سرپرست ادارهکل کتابخانه های عمومی استان اصفهان با جمعی از اعضای کتابخانه عمومی شهید مفتح روز چهارشنبه ۱۹ بهمنماه برگزار شد.
در این دیدار که در راستای ارتباط مستقیم و چهره به چهره با اعضای کتابخانه های عمومی و پیگیری مشکلات ایشان برگزار شد، جمعی از اعضای کتابخانه ضمن ملاقات حضوری با عباس نعمتی به طرح و بیان برخی از مشکلات و معضلات کتابخانه پرداختند.
سرپرست اداره کل کتابخانه های عمومی استان اصفهان نیز ضمن آگاهی از مشکلات و معضلات اعضاء در زمینه مسائل مرتبط به کتابخانه و ارائه رهنمودهای لازم، دستورات مقتضی را به منظور رسیدگی به دغدغههای آنها در کوتاهترین زمان و همچنین در چارچوب قوانین نهاد کتابخانه های عمومی کشور صادر کرد.
گفتنی است، در حاشیه این دیدار نونهالان مهدکودک و پیش دبستانی باغ جواهر ضمن بازدید از بخشهای مختلف کتابخانه به اجرای سرود «ای ایران» پرداختند.





ارسال نظر