سه‌شنبه ۲۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۸

همزمان با هفته کتاب صادر شد؛

پیام تبریک فرماندار تایباد به مناسبت هفته کتاب

پیام تبریک فرماندار تایباد به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی

فرماندار تایباد طی پیامی فرارسیدن هفته کتاب را به تمامی کتابداران تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی اداره کتابخانه های عمومی خراسان رضوی، محسن سیاح، فرماندار شهرستان تایباد در پیامی، فرارسیدن هفته کتاب را به اهل قلم، نویسندگان، مترجمان، پدیدآورندگان و دست اندرکاران و تلاشگران عرصه اندیشه، چاپ و نشر کتاب تبریک گفت. متن این پیام بدین شرح است:
 
بسمه تعالی
 
کتاب، دربردارنده ی اندیشه های اندیشه ورزان و نخبگان ملت ها و امانت دار عقلانیت و خردورزی و حاصل تدبر و تجربه ‌های اهل علم و معرفت است. آیینه ای که بخش اعظم ره آورد تمدن های ماندگار تاریخ را به نمایش می گذارد.
 
نخستین جلوۀ باشکوه چنین ارزشی را می‌توان در ابتدای برنامه‌های پیامبر عظیم‌الشأن اسلام یافت، که رسالتش را با فرمان‌ِ «خواندن» از سوی خداوند آغاز می‌کند و پی می‌گیرد. در همین فرهنگ مقدس است که خداوند یگانه، به قلم و حرمت آن سوگند یاد می‌کند و معجزۀ جاودانۀ آخرین سفیر الهی را یک کتاب آسمانی تشکیل می‌دهد.
 
مایه مباهات است که در سال جاری  قدم هایی برای توسعه کتابخانه ها برداشته شده است. بیماری کووید ۱۹ مانع  پویایی خدمات کتابخانه های عمومی نشده و کتابداران از طریق فضای مجازی به آگاهی رسانی به جامعه هدف خود مشغول هستند.
 
کتاب، میراثی ماندگار، پدیده ای باشکوه و با ارزش و عنصری رشد آفرین و روشنگر در پهنه زندگی بشر است که نقطه‌ی آغاز رسالت و دعوت اسلامی نیز بر مبنای کتاب، خواندن و مطالعه شکل گرفت و اعجاز اسلام، کتاب قرآن و راه رسیدن به اعماق آن تامل، تحقیق و تدبر در آن بود.
 
مطالعه کتاب و کتابخوانی از دغدغه های اصلی فرهنگی ایران اسلامی و ضرورت جامعه امروزی است که ترویج، تقویت و اشاعه فرهنگ آن نیازمند عزم ملی و مستلزم الگوپذیری از بزرگان دین است که این امر مهم همراهی و مشارکت تمامی نهادها و دستگاه های اجرایی را می طلبد.
 
اینجانب ضمن گرامیداشت هفته کتاب و ۲۴ آبان ماه روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، این مناسبت را به اهل قلم، نویسندگان، مترجمان، پدیدآورندگان و دست اندرکاران و تلاشگران عرصه اندیشه، چاپ و نشر کتاب تبریک و تهنیت عرض نموده و از همت والای اهل فکر، اندیشه و قلم که در ترویج این مسئولیت خطیر می کوشند نیز قدردانی می کنم. امیدوارم با همت و تلاش و برنامه ریزی و سیاستگذاری همه مسئولان و علاقمندان و نخبگان و اندیشه ورزان شاهد ترویج و نهادینه شدن فرهنگ کتابخوانی و تکریم و پاسداشت اهالی کتاب به ویژه نویسندگان و اندیشمندان صاحب نظر در جامعه باشیم.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 1 =