سه‌شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۲۴

با هدف تقویت مهارت‌های فکری و خلاقیت کودکان؛

برگزاری دوره «فلسفه برای کودکان» در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن

کتابخانه عمومی ولیعصر (عج)

دوره «فلسفه برای کودکان» با هدف تقویت مهارت‌های فکری، پرسشگری، خلاقیت و گفت‌وگو، ویژه کودکان گروه سنی ۷ تا ۱۱ سال در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان رضوی، دوره «فلسفه برای کودکان» با هدف تقویت مهارت‌های فکری، پرسشگری، خلاقیت و گفت‌وگو، ویژه کودکان گروه سنی ۷ تا ۱۱ سال در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن برگزار شد.

این دوره با رویکردی تعاملی و با بهره‌گیری از داستان، گفت‌وگو و فعالیت‌های خلاقانه برگزار شد و کودکان در فضایی پویا و مشارکت‌محور، به طرح پرسش، بیان دیدگاه و بررسی مفاهیم مختلف پرداختند. موضوعاتی همچون دوستی، خشم، دانش، حافظه، تفاوت در شیوه‌های اندیشیدن و عدالت، محور گفت‌وگوها و فعالیت‌های فکری این دوره بود و کودکان با تأمل در موقعیت‌های داستانی، ضمن آشنایی با دیدگاه‌های متفاوت، مهارت شنیدن، گفت‌وگو و نگاه به مسائل از زوایای گوناگون را تمرین کردند.

برگزاری دوره «فلسفه برای کودکان» در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن

در بخش دیگری از این برنامه، فعالیت‌های عملی و خلاقانه از جمله نقاشی، ساخت اوریگامی، کاردستی و بازی‌های گروهی با هدف تقویت مشارکت و فراهم‌کردن زمینه برای بیان ایده‌ها و برداشت‌های کودکان اجرا شد. این دوره با تسهیلگری فهیمه معصومی؛ مسئول کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن و با بهره‌گیری از داستان‌های کتاب «داستان‌هایی برای فکر کردن» اثر رابرت فیشر برگزار شد.

برگزاری دوره «فلسفه برای کودکان» در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن

برگزاری برنامه‌های «فلسفه برای کودکان» در کتابخانه‌های عمومی، زمینه‌ای برای پیوند هدفمند کودکان با کتاب و داستان و تقویت مهارت‌هایی همچون پرسشگری، تفکر، گفت‌وگو و خلاقیت فراهم می‌کند. کتابخانه ولیعصر داورزن نیز با اجرای این دوره، در امتداد برنامه‌های فرهنگی و آموزشی خود برای کودکان و نوجوانان، تابستانی همراه با قصه، اندیشه، گفت‌وگو و تجربه‌های خلاقانه را برای اعضای کودک خود رقم زد.

برگزاری دوره «فلسفه برای کودکان» در کتابخانه عمومی ولیعصر (عج) شهرستان داورزن