یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۰:۲۲

در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی؛

اجرای طرح مانا با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برخوار

برخوار

در راستای اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی ویژه نوجوانان و با هدف تقویت مهارت‌های فردی، اجتماعی و فرهنگی، طرح مانا با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برخوار در دو کتابخانه سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی شاپورآباد و کوثر دولت آباد، از ابتدای شهریورماه سال جاری به صورت مستمر و هفتگی در حال برگزاری است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان اصفهان، به همت اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان برخوار و دو کتابخانه سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی شاپورآباد و کوثر دولت آباد و با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برخوار، طرح مانا در شهرستان برخوار در حال اجراست.  

این طرح با برنامه‌ریزی منظم هفته‌ای سه روز با مشارکت اعضای فعال نوجوان این دو کتابخانه اجرا می‌شود و زمینه‌ای برای حضور فعال و هدفمند نوجوانان در محیط کتابخانه و بهره‌مندی آنان از فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی فراهم می‌سازد.

اجرای طرح مانا با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برخوار

کتابخانه‌های شهید سلیمانی و کوثر به عنوان مجریان این طرح با همکاری اداره بهزیستی، با فراهم کردن فضای مناسب و برنامه‌ریزی منسجم تلاش دارند ضمن افزایش حضور نوجوانان در کتابخانه، زمینه رشد استعدادها، تقویت تعاملات اجتماعی، مسولیت‌پذیری و مشارکت آنان در فعالیت‌های گروهی را فراهم کنند.

اجرای مستمر طرح مانا در شهرستان برخوار گامی موثر در جهت تبدیل کتابخانه به محیطی پویا، تعاملی  و اثرگذار برای نوجوانان و بهره‌گیری از فضای کتابخانه‌های عمومی در مسیر رشد فرهنگی واجتماعی نسل آینده به شمار می‌رود.

اجرای طرح مانا با همکاری اداره بهزیستی شهرستان برخوار