دوشنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸

در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه با مدیر بیمه آسیا؛

بررسی تسهیل فرایندهای بیمه‌ای و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به کتابداران استان

کرمانشاه

در راستای بهبود شرایط رفاهی و تسهیل امور مربوط به بیمه کتابداران، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، با مدیر شرکت بیمه آسیا شعبه کرمانشاه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه، باهدف بررسی وضعیت خدمت‌رسانی بیمه آسیا به کتابداران و کارکنان مراکز کتابخانه‌ای استان و شناسایی فرصت‌ها برای بهبود فرایندهای اداری و پوشش‌های بیمه‌ای، محمدی؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان، با حضور کارشناسان ستادی، با فرجی؛ مدیر شرکت بیمه آسیا شعبه کرمانشاه، روز یکشنبه ۲۵ مرداد ماه، در سالن جلسات اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی دیدار کرد.

بررسی تسهیل فرایندهای بیمه‌ای و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به کتابداران استان

محمدی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه در این دیدار با تأکید بر اهمیت نقش کتابداران در توسعه فرهنگی جامعه، گفت: کتابداران استان کرمانشاه، با وجود حجم بالای فعالیت‌ها و مسئولیت‌های اجتماعی، شایسته برخورداری از خدمات بیمه‌ای دقیق، سریع و بدون چالش هستند.

وی افزود: امیدواریم با همکاری نزدیک با شرکت بیمه آسیا، فرآیند رسیدگی به مطالبات و تسهیل در امور مربوط به بیمه‌شدگان، به شکلی هوشمندتر و با سرعت بیشتری انجام شود.

بررسی تسهیل فرایندهای بیمه‌ای و ارتقای سطح خدمات‌رسانی به کتابداران استان

در ادامه، فرجی، مدیر شرکت بیمه آسیا شعبه کرمانشاه نیز، ضمن ابراز تمایل برای همکاری گسترده‌تر، خاطرنشان کرد: شرکت بیمه آسیا متعهد است که بالاترین سطح از خدمات و کیفیت را در پوشش‌های بیمه‌ای خود به تمامی فعالان حوزه فرهنگی، به‌ویژه کتابداران استان، ارائه دهد.

وی افزود: ما در تلاش هستیم تا با بهینه‌سازی فرآیندهای داخلی و کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌ها، پاسخگویی به نیازهای این حوزه را به بهترین نحو ممکن انجام دهیم.