سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۴۴

بررسی راهکارهای ارتقای فرهنگ مطالعه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر

پلدختر

جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی و کمیته نهضت مطالعه مفید شهرستان پلدختر با هدف بررسی چالش‌ها و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، به ریاست فرماندار و با حضور جمعی از مسئولان محلی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان، جلسه انجمن و کمیته نهضت مطالعه مفید کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر روز دوشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ به ریاست «محمد عزیزی»، فرماندار شهرستان و با حضور بهمن صالحی‌نیا، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری؛ اسماعیل میخک‌بیرانوند، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی پلدختر؛ احمد کاظمی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ حسن مهدوی و پیام کاییدی، شهرداران پلدختر و سراب حمام، و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

بررسی راهکارهای ارتقای فرهنگ مطالعه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر

در این نشست، موضوعات مرتبط با وضعیت کتابخانه‌های عمومی، افزایش سرانه مطالعه و نقش نهادهای فرهنگی در نهادینه‌سازی فرهنگ کتابخوانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. حاضران ضمن تأکید بر اهمیت نقش کتابخانه‌ها در توسعه دانش‌محور شهرستان، بر ضرورت تعامل بیش از پیش شهرداری‌ها و دستگاه‌های متولی جهت رفع موانع و اجرای برنامه‌های ترویجی تأکید کردند.

بررسی راهکارهای ارتقای فرهنگ مطالعه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر

فرماندار پلدختر در این جلسه ضمن اشاره به اهمیتِ توسعه فضاهای مطالعاتی، خواستار هم‌افزایی دستگاه‌های عضو انجمن برای حمایت از کتابخانه‌های عمومی و افزایش مشارکت‌های مردمی در حوزه مطالعه مفید شد. سایر اعضا نیز ضمن ارائه پیشنهادات خود، بر لزوم تقویت زیرساخت‌های فرهنگی و تداوم برنامه‌های خلاقانه برای جذب اقشار مختلف جامعه به ویژه نسل جوان و نوجوان به کتابخانه‌ها تأکید نمودند.

بررسی راهکارهای ارتقای فرهنگ مطالعه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان پلدختر

این جلسه با مصوباتی جهت پیگیری و اجرایی‌سازی راهکارهای مطرح شده در راستای ارتقای شاخص‌های کتابخانه‌ای در سطح شهرستان پلدختر به پایان رسید.