یکشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴

با حضور اعضای حقیقی؛

تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و جذب مشارکت خیرین برای احداث کتابخانه روستای جابوز

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بخش شش‌طراز شهرستان خلیل‌آباد

دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بخش شش‌طراز شهرستان خلیل‌آباد با محوریت بررسی موانع احداث پروژه کتابخانه روستای جابوز و لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و دولتی، با حضور بخشدار شش‌طراز و اعضای انجمن برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی، دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی بخش شش‌طراز شهرستان خلیل‌آباد با محوریت بررسی موانع احداث پروژه کتابخانه روستای جابوز و لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های محلی و دولتی، با حضور بخشدار شش‌طراز و اعضای انجمن برگزار شد.

تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و جذب مشارکت خیرین برای احداث کتابخانه روستای جابوز

در ابتدای این نشست، حسین خبازی، بخشدار شش‌طراز ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد سعید غدیر، هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی را رکن اساسی در پیشبرد پروژه‌های عمرانی دانست. وی با اشاره به وضعیت کتابخانه روستای جابوزبیان کرد:: با وجود اختصاص کد پروژه، عملیات احداث این کتابخانه چندین سال است که متوقف مانده؛ لذا ضروری است بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به‌عنوان مجری طرح، در کنار شورای اسلامی و دهیاری روستای جابوز و اداره کتابخانه‌های عمومی، با مداخله جدی و موثر، روند اجرایی این پروژه را شتاب بخشند.

در ادامه، حسن احمدی، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان خلیل‌آباد، ضمن ارائه گزارشی جامع از فعالیت‌های فرهنگی و ترویجی کتابخانه جلالی کندری، به تبیین راهکارهای تکمیل پروژه جابوز پرداخت. احمدی تصریح کرد: برای تحقق این مطالبه فرهنگی، نباید صرفاً به اعتبارات محدود دولتی متکی بود؛ بلکه استفاده هوشمندانه از ظرفیت خیرین نیک‌اندیش و خودیاری اهالی شریف روستا، کلید حل این چالش است.

تأکید بر هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی و جذب مشارکت خیرین برای احداث کتابخانه روستای جابوز

وی خاطرنشان کرد که عزم راسخ مدیران شهرستان در کنار مشارکت‌های مردمی، مسیر بهره‌برداری از این فضای فرهنگی را هموار خواهد کرد. در پایان این جلسه، سایر اعضای انجمن نیز به بیان دیدگاه‌ها و پیشنهادهای خود در راستای ترویج فرهنگ مطالعه و بهبود زیرساخت‌های کتابخانه‌ای در بخش شش‌طراز پرداختند.