یکشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۸

نشست «نقش نویسنده پای لانچرهای روایت» در اراک برگزار می‌شود

نشست «نقش نویسنده پای لانچرهای روایت»

نشست ادبی با عنوان «نقش نویسنده پای لانچرهای روایت» با حضور رحیم مخدومی، نویسنده شاخص حوزه ادبیات مقاومت در شهر اراک برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، به مناسبت جنگ رمضان، نشست ادبی با عنوان «نقش نویسنده پای لانچرهای روایت» با حضور رحیم مخدومی، نویسنده شاخص حوزه ادبیات مقاومت، روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ ساعت ۱۶ در مرکز اصحاب هنر و رسانه (ماهور) اراک برگزار می‌شود.

این برنامه با همکاری اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان مرکزی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و حوزه هنری استان مرکزی برپا می‌شود و به بررسی جایگاه نویسنده در شکل‌گیری روایت‌های مستند و داستانی در حوزه فرهنگ دفاع مقدس و مقاومت اختصاص دارد.

رحیم مخدومی از نویسندگان پیشرو در ادبیات پایداری است که آثار متعددی از جمله «جنگ پابرهنه» (کتاب منتخب دفاع مقدس)، «نرگس»، «مالک خیبر» و «پروانه‌های عرصه خبر» را در کارنامه خود دارد. برخی از آثار او نیز در جشنواره کتاب معلم به‌عنوان اثر برگزیده معرفی شده‌اند. دیگر آثار شاخص وی عبارت‌اند از: مردان درد، یار کجاست؟، معلم فراری، چه کسی ماشه را خواهد کشید و وقتی پرده کنار رفت.

این نشست فرصتی برای علاقه‌مندان به نویسندگی، داستان‌نویسی و ادبیات دفاع مقدس فراهم می‌کند تا با تجربه‌های نویسنده‌ای پیشکسوت در حوزه روایت و خلق اثر آشنا شوند.

نشست «نقش نویسنده پای لانچرهای روایت» در اراک برگزار می‌شود