پنجشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۲

گامی دیگر به سوی کتابخانه‌های هوشمند؛

نشست هم‌اندیشی برای راه‌اندازی «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه» در کشور

اولین مرکز نوآوری مطالعه

جلسه هم‌اندیشی برای بررسی امکانات و طرح‌های اجرایی «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه کشور» در کتابخانه مرکزی سمنان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، در راستای تحقق رویاهای نوین فرهنگی و حرکت به سوی نسل جدید کتابخانه‌های هوشمند، نشست هم‌اندیشی مدیران اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان و پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با هدف طراحی و احداث «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه در کشور» برگزار شد.

این نشست که بر پایه تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان دو سازمان شکل گرفت، با حضور آقای سعید دهقان‌لو، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان و آقای داود مداح، مدیر پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.

نشست هم‌اندیشی برای راه‌اندازی «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه» در کشور

 در این جلسه، طرح‌های عملیاتی، امکانات موجود در کتابخانه مرکزی و نقشه‌های بازطراحی این مرکز توسط تیم متخصص، از جمله خانم دکتر خلیلی (استاد دانشگاه و آرشیتکت داخلی)، مورد واکاوی و بررسی دقیق قرار گرفت.

داود مداح، مدیر پارک علم و فناوری، ضمن استقبال گسترده از این پروژه پیشرو، اعلام کرد که طرح مذکور جهت اخذ مجوزهای نهایی به وزارت علوم ارسال شده و پارک علم و فناوری با تمام توان از آغاز این مسیر در کتابخانه مرکزی حمایت خواهد کرد.

نشست هم‌اندیشی برای راه‌اندازی «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه» در کشور

در این نشست، سعید دهقان‌لو، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان سمنان، با تاکید بر لزوم بازطراحی ساختارهای سنتی کتابخانه های عمومی، خاطرنشان کرد: با افتتاح این مرکز نوآوری، کتابخانه مرکزی سمنان نه تنها یک مرکز فرهنگی، بلکه به یک جاذبه توریستی و علمی برجسته تبدیل خواهد شد.

 وی همچنین افزود: پس از بررسی و تصویب طرح ها و جذب اعتبارات لازم، اقدام مشترک برای ایجاد «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه» در کشور صورت خواهد پذیرفت.

نشست هم‌اندیشی برای راه‌اندازی «اولین مرکز نوآوری حوزه مطالعه» در کشور