شنبه ۲۷ دی ۱۴۰۴ - ۰۲:۳۱

همزمان با دهه قرآن و عترت؛

پویش «رویدادهای قرآنی» برگزار می‌شود

پویش رویدادهای قرآنی

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، از ۲۷ دی‌ماه تا ۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۴، همزمان با دهه قرآن و عترت، پویش «رویدادهای قرآنی» را برگزار می‌کند.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، همزمان با دهه قرآن و عترت (۲۷ رجب، روز قرآن کریم تا ۵ شعبان، روز صحیفه سجادیه)، نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، پویش «رویدادهای قرآنی» را با اهدافی همچون اشاعه، ترویج و انس با قرآن کریم، گسترش فرهنگ قرآنی، زمینه‌سازی انس و الفت عموم مردم با قرآن و سیره معصومین علیهم‌السلام و ارتقای خِرَد عمومی قرآنی و فرهنگ عزت‌بخش اهل‌بیت عصمت و طهارت علیهم‌السلام، برگزار می‌کند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در برنامه‌های این رویداد، به کتابخانه‌های عمومی سراسر کشور مراجعه و برای شرکت در مسابقات الکترونیکی از منابع مرتبط، از طریق سایت ketabkhooon.ir اقدام کنند.  

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 1 =