دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۳

دیداری در راستای هم‌افزایی فرهنگی و ترویج کتابخوانی؛

تأکید مدیران‌کل کتابخانه‌های عمومی و تبلیغات اسلامی لرستان بر توسعه فعالیت‌های کتاب‌محور

دیدار با مدیر سازمان تبلیغات

در راستای گسترش همکاری‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان با مدیرکل تبلیغات اسلامی استان دیدار و گفت‌وگو کرد. در این دیدار، دو طرف بر تعامل نزدیک میان مجموعه‌های فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای جذب مخاطب تأکید کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان؛ الهام برنا، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی لرستان با هدف تعامل نزدیک میان مجموعه‌های فرهنگی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای جذب مخاطب،  روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴، با حجت‌الاسلام محمدحسین وحیدی، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.  

تأکید مدیران‌کل کتابخانه‌های عمومی و تبلیغات اسلامی لرستان بر توسعه فعالیت‌های کتاب‌محور

در این نشست که با هدف هم‌افزایی فرهنگی و بررسی زمینه‌های همکاری میان اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی و اداره‌کل تبلیغات اسلامی لرستان برگزار شد، برنامه‌های مشترک در حوزه کتاب و فعالیت‌های فرهنگی، محور گفت‌وگو قرار گرفت.

الهام برنا در این دیدار، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت نهادهای فرهنگی برای ترویج کتاب‌خوانی گفت: کتابخانه‌های عمومی تنها محلی برای امانت کتاب نیستند، بلکه می‌توانند مرکز فعالیت‌های فرهنگیِ اثرگذار باشند. همکاری با مجموعه‌هایی چون تبلیغات اسلامی، زمینه بسیار خوبی برای گسترش فرهنگ مطالعه در میان اقشار مختلف جامعه فراهم می‌کند. اگر بتوانیم برنامه‌های مشترکی با محوریت کتاب، در قالب نشست‌های معرفتی و همایش‌های فرهنگی برگزار کنیم، بدون شک در جذب مخاطبانِ جدید و پویایی کتابخانه‌ها موفق‌تر خواهیم بود.

تأکید مدیران‌کل کتابخانه‌های عمومی و تبلیغات اسلامی لرستان بر توسعه فعالیت‌های کتاب‌محور

در ادامه، حجت‌الاسلام وحیدی نیز با بیان اینکه تبلیغات اسلامی آمادگی دارد در مسیر ترویج فرهنگ کتاب و مطالعه گام‌های مشترکی با کتابخانه‌های عمومی بردارد، گفت: کتاب، یکی از مهم‌ترین ابزارهای رشد فرهنگی جامعه است. ما در تبلیغات اسلامی همواره تلاش کرده‌ایم تا در کنار فعالیت‌های دینی، برنامه‌هایی با محوریت کتاب و آگاهی‌بخشی اجرا کنیم. همکاری دو دستگاه فرهنگی بزرگ می‌تواند الگویی موفق برای دیگر استان‌ها باشد. با هم‌افزایی و مشارکت می‌توانیم نسل جوان را بیشتر با مفاهیم ارزشمند کتاب و مطالعه آشنا کنیم.

تأکید مدیران‌کل کتابخانه‌های عمومی و تبلیغات اسلامی لرستان بر توسعه فعالیت‌های کتاب‌محور

در پایان این دیدار، دو طرف ضمن بررسی سازوکار اجرای برنامه‌های مشترک، ابراز امیدواری کردند که با استمرار تعامل و هم‌فکری، طرح‌های مؤثری در جهت رشد فرهنگی جامعه و توسعه مطالعه در استان لرستان صورت گیرد.
 

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
7 + 8 =