دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۳

نماینده دشت آزادگان و هویزه در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد؛

لزوم هدف‌گذاری برای توسعه کتابخانه‌ها در مناطق محروم و شهرهای کوچک

قاسم ساعدی

قاسم ساعدی؛ دبیر اول کمیسیون انرژی مجلس، گفت: اگرچه گام‌های موثری در توسعه کتابخانه‌ها برداشته شده، اما هنوز فاصله زیادی با نیازهای جامعه وجود دارد. به‌ویژه باید مناطق محروم و شهرهای کوچک هدف‌گذاری شوند تا شکاف فرهنگی بین کلان‌شهرها و شهرستان‌ها کاهش یابد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، قاسم ساعدی؛ نماینده دشت آزادگان و هویزه و دبیر اول کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، ضمن تأکید بر اهمیت کتاب و مطالعه در رشد فکری و علمی جامعه، با اشاره به نقش کتاب در تأمین نیازهای روحی، فکری و علمی افراد، بیان کرد: کتاب، زبان زنده و گویای اهل علم است و آثار نویسندگان، دانشمندان و فلاسفه می‌تواند جامعه را همیشه پویا و آماده در برابر علوم روز نگه دارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به افزایش سرانه مطالعه و کتابخانه‌ها در ایران، افزود: با پیشرفت تکنولوژی و دسترسی به منابع الکترونیکی، کتاب هنوز مزیت خاص خود را دارد و می‌تواند مانع فراموشی و نسیان شود.

نماینده دشت آزادگان و هویزه، عملکرد نهاد کتابخانه‌های عمومی را مثبت دانست و تأکید کرد: اگرچه گام‌های موثری در توسعه کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه برداشته شده، اما هنوز فاصله زیادی با نیازهای جامعه وجود دارد. به‌ویژه باید مناطق محروم و شهرهای کوچک هدف‌گذاری شوند تا شکاف فرهنگی بین کلان‌شهرها و شهرستان‌ها کاهش یابد.

ساعدی با بیان ضرورت به‌روزرسانی منابع کتابخانه‌ای گفت: بسیاری از کتاب‌ها قدیمی‌اند و با موضوعات دانشگاهی و علمی امروز همخوانی ندارند. نهاد کتابخانه‌ها باید آخرین تالیفات و اطلاعات روز را جمع‌آوری و در اختیار جوانان و اهل مطالعه قرار دهد تا یک حرکت ملموس و پویا در سراسر کشور ایجاد شود. نهاد کتابخانه‌های عمومی باید به یک «انقلاب اطلاعاتی» در کشور تبدیل شود.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 1 =