یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۸

امام‌جمعه خورموج تاکید کرد؛

همه ادارات و نهادها باید در ترویج کتابخوانی نقش‌آفرین باشند

امام جمعه خورموج

امام‌جمعه خورموج در خطبه‌های نماز جمعه گفت: همه مجموعه‌ها باید با تلاش و همت بیشتر، در ترویج کتاب‌خوانی کوشش کنند و نقش‌آفرین باشند؛ تریبون نماز جمعه نیز می‌تواند، محلی ارزشمند برای معرفی کتاب‌های مفید و فاخر باشد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان بوشهر، در خطبه‌های نماز جمعه ۲۳ آبان شهر خورموج، حجت‌الاسلام والمسلمین علی زاهددوست، امام‌جمعه این شهر، با اشاره به جایگاه محوری کتاب و مطالعه در تمدن اسلامی، کتاب‌خوانی را از مهم‌ترین نیازهای فرهنگی امروز جامعه عنوان کرد و گفت: کتاب و مطالعه، زیربنای تمدن اسلامی در جامعه ما است و هر جامعه‌ای که مردم آن با کتاب مانوس باشند، آینده‌ای روشن‌تر پیش‌رو خواهد داشت.  توصیه می‌کنیم جوانان کتاب را دوست داشته باشند، آن را همیشه همراه داشته باشند و مطالعه را به بخشی از عادت روزانه خود تبدیل کنند؛ چراکه پیشرفت فرد و جامعه بدون ارتباط مداوم با کتاب امکان‌پذیر نیست.

حجت‌الاسلام زاهددوست با تأکید بر نقش‌آفرینی دستگاه‌ها، ادارات و نهادهای مختلف در گسترش فرهنگ مطالعه افزود: همه مجموعه‌ها باید با تلاش و همت بیشتر در ترویج کتاب‌خوانی تلاش کنند و نقش‌آفرین باشند؛ تریبون نماز جمعه نیز می‌تواند محلی ارزشمند برای معرفی کتاب‌های مفید و فاخر باشد.  دشتی، دارای سرمایه‌های انسانی برجسته در حوزه فرهنگ و ادب است و حمایت از تلاش‌های نویسندگان محلی باید جدی‌تر دنبال شود.

امام‌جمعه خورموج در ادامه و به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی، کتاب «هفدهمین روز» نوشته فرشته عالمی را به نمازگزاران معرفی کرد.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
9 + 7 =