چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۵

توسط بنیاد علمی و آموزشی قلم‌چی انجام شد؛

اهدای بیش از ۹ هزار جلد کتاب به ۶۵ کتابخانه عمومی در استان خراسان شمالی

خراسان شمالی - کراپ‌شده

بیش از ۹ هزار نسخه کتاب کمک آموزشی و منابع مربوط به گروه سنی کودک توسط بنیاد علمی و آموزشی قلم‌چی به کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی، در ادامه طرح اهدای کتاب بنیاد علمی و آموزشی قلم‌چی به کتابخانه‌های عمومی کشور، طی برنامه‌ای با حضور رمضانعلی محسنی، مسئول پروژه‌های ساخت و تجهیز کتابخانه‌ها و نماینده بنیاد قلم‌چی و علی‌اکبر طهماسبی، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، تعداد ۹هزار و ۸۹۵ جلد کتاب کمک درسی و منابع مربوط به گروه سنی کودک به ارزش تقریبی یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به ۶۵ کتابخانه عمومی استان اهدا شد.

علی‌اکبر طهماسبی، سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، اظهار داشت: اهدای کتاب یکی از موثرترین راهکارها برای تامین نیازهای مطالعاتی کتابخوانان و دانش‌آموزان است و امید است با ترویج این فرهنگ ارزشمند در جامعه شاهد افزایش سرانه مطالعه در کشور باشیم.

طهماسبی در ادامه افزود: کتاب‌های کمک آموزشی از جمله نیازهای اصلی کتابخانه‌های عمومی است که روزانه افراد زیادی برای امانت این کتاب‌ها به کتابخانه‌های عمومی سراسر استان مراجعه می‌کنند؛ با توجه به اینکه این نوع کتاب‌ها باید همیشه به‌روز باشند، بنابراین اهدای کتاب از سوی مراکز آموزشی مانند بنیاد قلم‌چی می‌تواند در راستای رفع این نیاز موثر باشد.

رمضانعلی محسنی، مسئول پروژه‌های ساخت و تجهیز کتابخانه‌های بنیاد قلم‌چی نیز گفت: این اقدام، با هدف بهره‌مندی دانش‌آموزان از منابع آموزشی در نزدیک‌ترین کتابخانه‌های محل سکونتشان انجام می‌شود.  کتاب‌های اهدایی شامل ۳هزار و ۲۰۱ جلد کتاب از منابع آموزشی قلم‌چی برای دانش‌آموزان مقاطع مختلف تحصیلی و ۶هزار و ۶۹۴ جلد کتاب‌ گروه‌های کودک از پنج انتشارات (مبتکران، نردبان، قدیانی، ابوعطا و پرستو) است.

اهدای بیش از ۹ هزار جلد کتاب به ۶۵ کتابخانه عمومی در استان خراسان شمالی

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
4 + 0 =