شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۷

با حضور اعضای حقیقی و حقوقی؛

سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد برگزار شد

انجمن مهاباد

سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد به ریاست صلاح کردستانی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرماندری در محل سالن جلسات شهدای گمنام فرمانداری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان آذربایجان‌ غربی، جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد به ریاست صلاح کردستانی، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری و با حضور طاهر جنگلی، نایب رئیس شورای اسلامی شهر؛ صلاح پایانیانی، مسئول امور فرهنگی و اجتماعی شهرداری و سایر مسئولین نهادهای ذیربط، در محل سالن جلسات شهدای گمنام فرمانداری برگزار شد.

در این نشست، معاون هماهنگی امور عمرانی فرمانداری با تأکید بر ضرورت ترویج فرهنگ مطالعه و کتابخوانی گفت: کتابخانه‌های عمومی به عنوان پایگاه‌های فرهنگی و اجتماعی در جامعه می‌تواند با اجرای و برگزاری برنامه‌های کتاب‌محور، نقش بسزایی در افزایش سرانه مطالعه و ارتقای برنامه‌های آموزشی و فرهنگی داشته باشد.

حسن سالاری، رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد ضمن گرامیداشت هفته کتاب، اظهار داشت: اجرای برنامه‌های فرهنگی، بازدید مدارس از کتابخانه‌ها، قصه‌گویی، کارگاه‌های فلسفه برای کودکان، معرفی کتاب، نشست کتابخانه‌ای، نقد و بررسی کتاب و محفل ادبی از جمله برنامه‌های هفته کتاب و کتابخوانی است.  شهرستان مهاباد در شش‌ماهه نخست امسال، رشد قابل‌توجهی در سطح استان داشته و در شاخص‌های عضویت، امانت و ثبت کتاب پیشرو بوده است.

راه اندازی کتابخانه سیار، تبلیغات محیطی فراگیر در سطح شهرستان با موضوع کتاب و کتابخوانی، به روزرسانی منابع کتابخانه‌ای، تهیه و تولید برنامه و محتواهای غنی در حوزه کتاب و مطالعه، از دیگر مصوبات این نشست بود.

سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد برگزار شد

سومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان مهاباد برگزار شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
4 + 12 =