شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸

در دیدار سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان با فرماندار ازنا تاکید شد؛

همکاری‌ها در مسیر ارتقای فرهنگ مطالعه و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان ازنا تقویت می‌شود

دیدار با فرماندار ازنا

در این نشست، طرفین بر لزوم حمایت همه‌جانبه از کتابخانه‌ها، تکمیل پروژه‌های فرهنگی و جلب مشارکت خیرین برای توسعه کتاب‌خوانی تأکید کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان، الهام برنا؛ سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، سه‌شنبه ۶ آبان‌ماه با علی‌اکبر جاهد؛ فرماندار شهرستان ازنا دیدار و درباره‌ راه‌های همکاری مشترک در زمینه توسعه کتابخانه‌ها و ترویج فرهنگ مطالعه در این شهرستان گفت‌وگو کرد.

برنا در این دیدار، ضمن قدردانی از حمایت‌ها و همراهی فرماندار و مسئولان شهرستان در پیشبرد برنامه‌های فرهنگی، اظهار داشت: کتابخانه‌ها قلب فرهنگی جامعه‌ هستند و هرچه این فضاها پویاتر و فعال‌تر باشند، رضایت عمومی شهروندان نیز افزایش خواهد یافت. مردم کتابخانه‌ها را تنها یک فضای فیزیکی نمی‌دانند، بلکه آن را خانه دوم خود می‌شمارند.

همکاری‌ها در مسیر ارتقای فرهنگ مطالعه و توسعه زیرساخت‌های فرهنگی شهرستان ازنا تقویت می‌شود

وی با اشاره به تجهیز سیستم‌های گرمایشی کتابخانه‌ها و ارسال تجهیزات جدید افزود: هدف اصلی اداره‌کل، بهبود وضعیت زیرساخت‌های کتابخانه‌ای و جبران کمبودهای موجود است. در همین راستا، بازطراحی فضاهای کتابخانه‌ای با هدف افزایش فعالیت‌های فرهنگی و جذب مخاطبان بیشتر در دستور کار قرار دارد. با تکمیل و بهره‌برداری از پروژه کابخانه عمومی ازنا، شهروندان از خدمات نوین کتابخانه‌ای بهره‌مند خواهند شد. افزایش ظرفیت فضاهای مطالعه در شهری که تنها یک کتابخانه فعال دارد، به‌طور مستقیم موجب رشد سرانه مطالعه و افزایش نشاط اجتماعی می‌شود. خیّرین بازوی توانمند کتابخانه‌ها هستند و حضور آنان، راه را برای گسترش دانش و آگاهی هموار می‌کند. جامعه‌ای که مسیر دانایی را برگزیند، به سعادت و پیشرفت دست می‌یابد. کتابخانه‌های عمومی نیز با اتکا به حمایت خیّرین، مسیر استقلال و پویایی خود را ادامه خواهند داد.

فرماندار ازنا نیز، ضمن خوش‌آمدگویی به سرپرست اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان، بر اهمیت نقش کتابخانه‌ها در رشد فرهنگی و اجتماعی جامعه تأکید کرد و گفت: توسعه فرهنگ در شهر، زمینه‌ساز توسعه اجتماعی و اقتصادی است. هرچه شهروندان آگاه‌تر باشند، تصمیم‌گیری‌ها و تعاملات اجتماعی نیز بهتر صورت می‌گیرد. کتابخانه‌ها محیطی ارزشمند برای پرورش افراد فرهیخته و فرهنگ‌دوست هستند. پروژه‌های فرهنگی را با تمام توان پیگیری خواهیم کرد و انتظار می‌رود شهرداری با پرداخت به‌موقع نیم‌درصد سهم کتابخانه‌ها، در اجرای برنامه‌های فرهنگی همیار اداره کتابخانه‌ها باشد. همچنین تلاش خواهیم کرد خیّرین شهرستانی را به سمت توسعه منابع، تجهیز و ساخت کتابخانه‌ها هدایت کنیم.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 9 =