چهارشنبه ۱۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۶

گام بلند فارس در به ثمر رسیدن پروژه‌های نیمه‌تمام کتابخانه‌های عمومی؛

آغاز فعالیت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی پس از دو سال وقفه

کتابخانه عمومی نورآباد ممسنی

پروژه کتابخانه «استاد شهید مطهری» شهر نورآباد شهرستان ممسنی با اعتبار ۱۰۰ میلیاردریال و پس از دو سال تعطیلی، فعال شده و تا پایان سال تکمیل خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس‌؛ محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های استان فارس به همراه جمعی از کارشناسان این اداره‌کل، با سفر به شهرستان ممسنی از آخرین وضعیت پروژه کتابخانه عمومی شهر نورآباد بازدید کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های استان فارس در این بازدید گفت: ساخت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی، از سال ۱۳۹۸ در زیربنای ۶۰۰ مترمربع در دو طبقه آغاز شده و اداره‌کل راه و شهرسازی استان فارس مجری ساخت این پروژه است. پروژه کتابخانه بیش از دو سال تعطیل بوده است؛ البته تعطیلی آن به دلیل تأمین اعتبارات نبود، بلکه مشکلاتی در پرداخت به پیمانکار وجود داشت که این مسائل، از اردیبهشت‌ماه سال جاری رفع شد و پروژه با تأمین اعتبار و با پرداخت‌های جدید به پیمانکار سرعت گرفته است.

وی با بیان اینکه پروژه کتابخانه عمومی استاد شهید مطهری شهر نورآباد، در مرحله ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی قرار دارد، خاطرنشان کرد: با تأمین اعتبارهای جدیدی که از سمت فرمانداری شهرستان صورت گرفته و وعده‌های مسئولان برای کمک به تکمیل این پروژه، امید است که تا پایان سال جاری تکمیل شود و برای تجهیز و بهره‌برداری، در اختیار اداره‌کل کتابخانه‌های فارس قرار گیرد.

فیروزی اضافه کرد: این کتابخانه، تنها کتابخانه شهر نورآباد، مرکز شهرستان ممسنی است؛ با طراحی و تجهیز کتابخانه و ایجاد بخش‌ها و خدمات جدید، نسل جدید کتابخانه‌های عمومی وارد شهرستان ممسنی خواهد شد.
مدیرکل کتابخانه‌های استان فارس تصریح کرد: مجموع اعتبارات مصوب تکمیل پروژه کتابخانه استاد شهید مطهری شهر نورآباد در سال جاری و سال گذشته، ۱۰۰ میلیارد ریال است.

آغاز فعالیت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی پس از دو سال وقفه

آغاز فعالیت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی پس از دو سال وقفه

آغاز فعالیت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی پس از دو سال وقفه

آغاز فعالیت پروژه کتابخانه شهر نورآباد ممسنی پس از دو سال وقفه

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
2 + 0 =