یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳

در دومین دوره جشنواره مردمی نذر کتاب استان فارس صورت گرفت؛

اهدای ۱۱۵ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی استان فارس

جشنواره مردمی نذر کتاب فارس

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، از اهدای بیش از ۱۱۵ هزار جلد کتاب به همت ۳۱۹۷ خیر نیک‌اندیش در دومین جشنواره نذر کتاب استان فارس خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، گفت: مردم نیک‌اندیش فارس، ۱۱۵ هزار و ۶۹ جلد کتاب را در دومین جشنواره مردمی نذر کتاب فارس به کتابخانه‌های عمومی استان اهدا کرده‌اند و این حاصل بیش از چهار ماه تعامل گسترده کتابخانه‌های عمومی و اعضا، از ابتدای اسفندماه ۱۴۰۳ تا ۱۵ تیرماه سال جاری بوده است.
وی افزود: ۳۱۹۷ خیر کتاب‌دوست فارس در اهدای کتاب به کتابخانه های عمومی مشارکت داشته‌اند و ارزش کتاب‌های اهدایی ۱۲۶ میلیارد ریال است.
فیروزی بیان کرد: دومین جشنواره مردمی نذر کتاب در استان فارس با شعار «به کتاب هایت جانی تازه بده» با هدف تأمین منابع کتابخانه های عمومی کودک و نوجوان، سیار و روستایی برگزار شده است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس، ضمن دعوت از مردم برای پیوستن به این جشنواره، افزود: علاقه‌مندان می‌توانند کتاب‌های خود را به نزدیک‌ترین کتابخانه عمومی اهدا کنند، یا با ارسال عدد ۱ به شماره ۱۰۰۰۴۵۰۲۷ در این پویش مشارکت کنند.

اهدای ۱۱۵ هزار جلد کتاب به کتابخانه‌های عمومی استان فارس

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 1 =