به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل، پروانه رضاقلیزاده، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان از افتتاح طبقه دوم کتابخانه عمومی شهید عزیزپور گرمی تا پایان سال جاری خبر داد و گفت: از زمان تصویب قانون تأسیس و نحوه اداره کتابخانه های عمومی کشور در سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۴۰۰ شهرگرمی تنها مرکز شهرستان فاقدکتابخانه مستقل بود و این امر به یک مطالبه عمومی در نزد فرهیختگان و اهالی فرهنگ دوست این شهرستان بدل شده بود.
وی افزود: با تلاش های صورت و اختصاص زمین توسط فرمانداری این شهرستان، احداث کتابخانه عمومی توسط بنیاد برکت با زیربنای ۲۲۵ مترمربع آغاز و آبان ماه سال ۱۴۰۰ این پروژه فرهنگی در یک طبقه به بهره برداری رسید.
رضاقلیزاده با بیان اینکه میزان حضور مخاطبان و نیاز به توسعه بخش های مختلف در این کتابخانه ضروت احداث طبقه دوم را به یک امر انکارناپذیر تبدیل کرده بود، خاطر نشان کرد: با تلاش های انجام شده بحمدالله اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طبقه دوم فراهم شده و هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت فیزیکی، این پروژه در حال تکمیل است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان تصریح کرد: امسال از محل اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان ۱۵ میلیارد ریال برای این پروژه مصوب شده و ۵ میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات مربوط به نفت و گاز به این پروژه تخصیص یافته است.
وی اضافه کرد: با تکمیل طبقه دوم، بخش های جدید در این کتابخانه ایجاد وخدمات فرهنگی برای مخاطبان و دوستداران کتاب افزایش خواهد یافت.
ارسال نظر