شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۰

به میزبانی مسجد مقدس جمکران؛

مراسم اختتامیه «کنگره ملی شعر مهدوی بهشت» برگزار شد

اختتامیه نخستین کنگره ملی شعر مهدویت

با مشارکت محافل ادبی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، مراسم اختتامیه کنگره ملی شعر مهدوی بهشت با شعرخوانی شاعران برگزیده و با حضور مهمانان ویژه به میزبانی مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم، به همت مسجد مقدس جمکران و با همکاری موسسه فرهنگی هنری ایلیا ترنج، کانون شاعران آیینی قم، سازمان بسیج مداحان سپاه علی بن ابیطالب علیه السلام قم و با مشارکت محافل ادبی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، مراسم اختتامیه کنگره ملی شعر مهدوی بهشت با شعرخوانی شاعران برگزیده و حضور محمدعلی مجاهدی، پدر شعرآیینی کشور؛ حسین محمدی مبارز، پژوهشگر و شاعر؛ احمد واعظی، نماینده تولیت آستان قدس رضوی در کنگره ملی شعر مهدوی بهشت؛ رضا فلاح، رئیس کانون مداحان استان قم؛ مهدی توکلیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان قم؛ روح اله کریمی، نماینده اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم و جمعی از شاعران و فعالان فرهنگی به میزبانی مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

فراخوان کنگره در تاریخ ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲ منتشر و طی ۱۴ روز، که مهلت ارسال آثار بود، حدود ۱۸۰۰ اثر از شاعران آیینی کشور به دبیرخانه کنگره ارسال شد.

مدح و منقبت حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف، ویژگی‌های منتظران ظهور، مهدویت در آیات و روایات، اشتیاق و انتظار مهدویت و مقاومت، مهدویت و جهاد تبیین، مهدویت و انقلاب اسلامی، مهدویت و نوجوانان مهدویت و بانوان از جمله محورهای این کنگره و سرود و زمزمه‌های مهدوی، بخش ویژه در نظر گرفته شده در این همایش بود که در این بخش نیز ۵۰ اثر از ۱۵ شاعر به کنگره ارسال شد.

داوری این جشنواره در بخش اولیه توسط مجتبی خرسندی و محمد حسین آل مجتبی و در بخش ثانویه توسط محمد علی مجاهدی، حسین محمدی مبارز، محسن قاسمی و احمد حسین پور علویه انجام شد که در نهایت ۳ نفر به عنوان برگزیده اول تا سوم و دو نفر بخش ویژه انتخاب شدند. به دلیل کیفیت بالای آثار راه یافته به مرحله پایانی داوری، به جای ۵ نفر که در فراخوان کنگره اعلام شده بود با تصمیم هیأت داوران، ۲۰ نفر به عنوان شایستگان تقدیر، تجلیل شدند.

در این مراسم همچنین، مرتضی حیدری آل کثیر به زبان عربی، شیرالله حیدری زنجانی به زبان ترکی و شیخ ابوالقاسم بختیاری به گویش بلوچی به شعرخوانی و ستایش حضرت حجت بن الحسن العسکری (علیه السلام) پرداختند. همچنین هنرمند نوجوان ۹ ساله سید امیرعلی موسویان دقایقی در مدح و منقبت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف و امیر المومنین شعر خواند و حُسن ختام برنامه مداحی رئیس کانون مداحان کشور، حاج احمد واعظی از مشهد مقدس بود که با نام سفیر حرم مطهر امام رضا در این برنامه حاضر شد.

در پایان این مراسم، از شاعران برگزیده نخستین کنگره ملی شعر مهدویت تجلیل شد.

مراسم اختتامیه «کنگره ملی شعر مهدوی بهشت» برگزار شد

مراسم اختتامیه «کنگره ملی شعر مهدوی بهشت» برگزار شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 5 =