دوشنبه ۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰

به میزبانی کتابخانه عمومی مریم؛

نشست نقد و بررسی کتاب «سفیر دوازدهم» برگزار می شود

نقد کتاب سقیر دوازدهم

به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان (عج)، نشست نقد و بررسی کتاب «سفیر دوازدهم» با حضور زینب امامی، نویسنده و اعضای محفل ادبی کتابخانه عمومی مریم برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان قم، به مناسبت سالروز آغاز امامت امام زمان (عج)، نشست نقد و بررسی کتاب «سفیر دوازدهم» با حضور زینب امامی، نویسنده؛ فهیمه شاکری مهر، منتقد و اعضای محفل ادبی کتابخانه عمومی مریم برگزار خواهد شد.

کتاب «سفیر دوازدهم» به اتفاقات و حوادث سال های آخر امامت امام حسن عسکری(علیه السلام) و به امامت رسیدن امام زمان(علیه السلام) در قالب رمان با محوریت پسر نوجوانی به نام رضا می پردازد. این کتاب با قلمی روان و ماجراهایی جذاب در قالب رمان، نوجوانان را با فضای سراسر اختناقی که در آن زمان وجود داشته است و امام (علیه السلام) در پادگان نظامی سامرا، تحت کنترل شدید حکام عباسی بودند آشنا می کند و همچنین طریقه ارتباط امام(علیه السلام) با شیعیان که از طریق مکاتبات و توقیعات و وکلا بود را به خوبی نشان می دهد.

علاقه مندان می توانند روز پنج شنبه ۶ مهر ۱۴۰۲، ساعت ۱۰ صبح با حضور در کتابخانه عمومی مریم (واقع در بلوار شهید دل آذر،کوچه ۱۵، جنب مجتمع فرهنگی ورزشی مریم) در این نشست شرکت کنند.

نشست نقد و بررسی کتاب «سفیر دوازدهم» برگزار می شود

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 0 =