شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۴

با برگزاری دو پویش «نذر کتاب، نشر خوبی ها» و «اهدای کتاب، بارش دانایی» انجام شد؛

اهدای بیش از ۳۲ هزار نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱

اهدای کتاب، اهدای ۱۱۰۰ جلد کتاب به کتابخانه های عمومی شهرستان خداآفرین

با برگزاری دو پویش «نذر کتاب، نشر خوبی ها» و «اهدای کتاب، بارش دانایی» در سال ۱۴۰۱ تعداد ۳۲۴۲۱ نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی، اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با اعلام این خبر گفت: سنت نذر و اهدای کتاب از دیرباز در کشور ما برقرار بوده که این امر در شهر تبریز نیز تاریخچه غنی دارد به طوری که کتابخانه ملی تبریز با اعانات بی دریغ مردمی بویژه خیرین فرهنگ دوست و اهدای کتاب توسط برادران نخجوانی از تاجرین این شهر تاسیس گردید.

بابایی با بیان اینکه پویش نذر کتاب نشر خوبی ها در ماه های محرم و صفر انجام گرفت که با اهدای ۲۰۹۷۶ نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی سراسر استان به پایان رسید، افزود: دومین پویش تحت عنوان اهدای کتاب، بارش دانایی که به مناسبت فصل زمستان در ماه های بهمن و اسفند ۱۴۰۱ برگزار گردید ۱۱۴۴۵ نسخه کتاب به مجموعه کتابخانه های عمومی استان اضافه کرد.

مدیرکل کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی اظهار کرد: در این دو پویش که با هدف غنی سازی مخزن کتابخانه های عمومی و ترویج فرهنگ اهدای کتاب برگزار شد در مجموع تعداد ۳۲۴۲۱ نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی استان افزوده شد که به صورت میانگین مبلغی حدود ۱۲میلیارد ریال کتاب اهدا شده است. این آمار نسبت به مدت زمان مشابه در سال گذشته ۵۰ درصد افزایش داشته و با تدابیر اتخاذ شده پویش های اهدای کتاب برای مناسبت های مختلف و همچنین برای اقشار مختلف نیز برنامه ریزی شده است.

اهدای بیش از ۳۲ هزار نسخه کتاب به کتابخانه های عمومی آذربایجان شرقی در سال ۱۴۰۱

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
9 + 6 =