یکشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ - ۱۷:۲۹

سرپرست فرمانداری شهرستان صحنه:

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

اولین جلسه انجمن شهرستان صحنه در 1402

اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه، به ریاست فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه، اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه، به ریاست غلامرضا شهبازی، سرپرست فرمانداری و رئیس انجمن کتابخانه های شهرستان صحنه و با حضور معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه؛ نادر حیدریان، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، نسیم حق جویان، رئیس شورای شهرستان؛ کیومرث اسدی، شهردار صحنه؛ بیژن راستی فر، رئیس اداره همکاری ها و انجمن های اداره کل؛ ندا مهروی، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان صحنه؛  کتابداران و مسئولین کتابخانه های عمومی شهرستان، و سایر اعضای حقیقی و حقوقی، انجمن روز شنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در کتابخانه عمومی اقبال لاهوری شهرستان صحنه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه ندا مهروی، رئیس اداره کتابخانه های شهرستان گزارشی از عملکرد کتابخانه های عمومی شهرستان ارائه داد و بر لزوم مشارکت و همکاری ادارات و سازمان ها در برگزاری هرچه بهتر دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی تاکید کرد.

معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه در این جلسه ضمن خیر مقدم به اعضای جلسه بیان داشت: مسئله ترویج و توسعه فرهنگ کتابخوانی در شهرستان ها را باید قوی تر پیگیری کرد و شهرداری ها به راحتی می توانند در فضا سازی این مهم همراه کتابخانه های عمومی باشند و با زیباسازی فضای شهری و تبلیغات محیطی در زمینه کتاب تاثیر گذار باشند.

وی خاطرنشان کرد: شهرستان صحنه دارای ۷ باب کتابخانه عمومی است، همچنین مساحت این کتابخانه ها چهار هزار و دویست مترمربع و زیربنای آن ها دو هزار و سی و یک متر است و تعداد ۶۱ هزار و دویست و یازده جلد کتاب در این کتابخانه ها موجود است. ۱۰ هزار نفر از جمعیت شهرستان صحنه عضو کتابخانه های عمومی این شهرستان هستند.

خونسار در ادامه سخنان خود افزود: شهرداری باید در پرداخت سهم نیم درصد کتابخانه های عمومی تعجیل کند؛ لذا برای فرهنگ سازی در زمینه کتابخوانی نباید فرصت ها و زمان را از دست داد و این مسئله نیاز به هزینه دارد، چراکه فضای مجازی بدون اتلاف وقت کودکان و نوجوانان ما را تحت تاثیر قرار داده است.

حسنی خونسار، در خصوص ترویج جشنواره کتابخوانی رضوی گفت: دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در حال برگزاری است، جشنواره رضوی یکی از بهترین و بزرگ ترین برنامه های فرهنگی برای کتابخوان شدن کودکان و نوجوانان است که حتی خانواده ها هم لزوم حمایت از این جشنواره را باید در اولویت برنامه های کتابخوانی خانوادگی خود قرار دهند.

غلامرضا شهبازی، سرپرست فرمانداری و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان صحنه در این جلسه گفت: حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های ادارت فرهنگی شهرستان باشد.

وی افزود: شهرستان صحنه دارای مردمی فرهنگی و اهل هنر و ادبیات و کتابخوان است، همچنین قدمت و تاریخ این شهرستان بر کسی پوشیده نیست.

سرپرست فرمانداری صحنه عنوان کرد: باید ادارات فرهنگی جلسه ویژه ای برای حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی برگزار و به صورت مادی و معنوی از این برنامه حمایت کنند.

کیومرث اسدی، شهردار صحنه نیز در این جلسه گفت: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نیز برای ما از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در همین راستا پرداخت سهم نیم درصد کتابخانه ها را در اولویت قرار می دهیم.

در پایان هر یک از اعضای حقیقی و حقوقی انجمن نکته نظرات خود را در راستای گسترش فرهنگ کتابخوانی در شهرستان صحنه مطرح کردند.

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

حمایت از دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی باید در اولویت برنامه های فرهنگی ادارت باشد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 4 =