چهارشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان البرز:

جشنواره کتابخوانی رضوی نقطه عطف عملکرد فرهنگی کتابداران است

جشنواره رضوی البرز

علی معدنی‌پور در نشست شورای مدیران و کارشناسان اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان البرز با اشاره به تلاش‌های کتابداران در طول مدت برگزاری جشنواره کتابخوانی رضوی، این رویداد را نقطه عطف اقدام فرهنگی کتابداران توصیف کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز، علی معدنی پور، مدیرکل در نشست شورای مدیران و کارشناسان اداره کل کتابخانه های عمومی استان البرز بر اهمیت و جایگاه سیره رضوی در تعالی انسان تأکید کرد و گفت: دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی به منظور تبیین سیره رضوی و ائمه معصومین(ع) دوازدهمین دوره خود را سپری می کند و استقبال چشمگیر اعضای کتابخانه های عمومی و خانواده های آنان در سالهای گذشته انتظار را از استان البرز بیش از گذشته کرده است.

وی در ادامه به جایگاه کتابداران به عنوان طلایه داران برگزاری این جشنواره اشاره و تصریح کرد: کتابداران با تخصص و تجربه خوبی که از سالهای گذشته کسب کرده اند نقش مؤثری در تبیین اهداف این جشنواره را دارند و از ابتدای آغاز به کار جشنواره رضوی آماده خدمات رسانی و تسهیل در امور شرکت کنندگان این جشنواره هستند چراکه جشنواره کتابخوانی رضوی نقطه عطف اقدام فرهنگی کتابداران است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان البرز در پایان با اشاره به بخش های مختلف این جشنواره افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی در موضوعات مختلف و با سلایق مختلف برای همه گروه های سنی برگزار شده و اهتمام ویژه مدیران شهرستانی و شهری به ویژه دغدغه‌مندان فرهنگی و اصحاب رسانه در اطلاع رسانی مناسب می تواند در برگزاری ویژه این جشنواره معنوی مؤثر باشد.

گفتنی است دوازدهمین جشنواره کتابخوانی رضوی با دو عنوان سیره زندگانی امام رضا(ع) و امام حسن عسکری(ع) در قالبهای متنوع کتابخوانی و هنری از بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز به کار کرده است و تا تیرماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت و علاقه‌مندان می توانند با حضور در کتابخانه های عمومی استان البرز و یا نشانی اینترنتی جشنواره اطلاعات لازم را کسب کنند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 0 =