به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان فارس، نخستین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهر صدرا در سال جاری با موضوع افتتاح و کلنگ زنی دو کتابخانه عمومی شهر صدرا، به ریاست محمدرضا امیری، فرماندار شهرستان شیراز و با حضور روح الله منوچهری، مدیرکل کتابخانه های عمومی استان فارس و اعضای انجمن کتابخانه های عمومی شهر صدرا برگزار شد.
بررسی مصوبات پیشین، برنامه ریزی برای کلنگ زنی کتابخانه بزرگ شهر صدرا و افتتاح و نامگذاری کتابخانه عمومی فاز دوم این شهر از دستورکارهای این نشست بود. با توافق اعضا و به پاس قدردانی از خدمات کادر درمان و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت در کشور، کتابخانه فاز دو شهر صدرا با عنوان کتابخانه عمومی شهدای سلامت نامگذاری شد.
فرمامدار شیراز در این نشست با اشاره به اینکه شاهد تحول در حوزه فرهنگی در شهر صدرا هستیم، گفت: با همکاری شرکت عمران صدرا و مسئولان این شهر، افتتاح یک کتابخانه و کلنگ زنی کتابخانه مرکزی صدرا هدیه ای به مردم شریف این شهر است.
محمدرضا امیری اضافه کرد: همه ما امروز مدیون جانفشانی های کادر سلامت کشور هستیم و زحمات آن ها را در حوزه بهداشت و سلامت ارج می نهیم. به پاس اهمیت این حوزه و برای اولین بار در کشور نام شهدای سلامت بر یک مکان فرهنگی در شهر بزرگ صدرا نقش خواهد بست.

مدیرکل کتایخانه های عمومی فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه در شهر صدرا اتفاق های خوبی در جریان است، گفت: با همکاری شرکت عمران صدرا کتابخانه فاز دو این شهر به عنوان نخستین کتابخانه عمومی در شهر فاقد کتابخانه صدرا تجهیز شده و آماده بهره برداری است. همچنین شرکت عمران صدرا پرداخت تمامی هزینه ساخت و ساز و تعمیر و نگه داری از این کتابخانه را برعهده خواهد داشت.
خلیل حاجی پور، مدیرعامل شرکت عمران صدرا نیز در این نشست با اشاره به اینکه نقشه ای زیبا برای کتابخانه مرکزی صدرا آماده شده، گفت: در مرحله مناقصه و تعیین پیمانکار برای این کتابخانه قرار داریم. اعتبار این پروژه 350 میلیارد ریال بر آورد شده و امیدواریم ظرف دو سال آینده یکی از شاخص ترین پروژه فرهنگی استان به بهره برداری برسد.
گفتنی است، کلنگ زنی کتابخانه بزرگ شهر صدرا و افتتاح کتابخانه عمومی فاز دوم این شهر، از جمله برنامه های هفته کتاب در فارس است که 24 آبان ماه و همزمان با روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار خواهد شد.
ارسال نظر