دوشنبه ۲۶ آبان ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۵

به مناسبت هفته کتاب برگزار شد؛

نشست کتاب خوان مجازی ویژه کتابداران شهرستان البرز

کتابخوان

به مناسبت هفته کتاب و به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان البرز نشست کتابخوان مجازی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی قزوین، همزمان با هفته کتاب نشست مجازی کتابخوان به همت اداره کتابخانه های عمومی شهرستان البرز از طریق پلتفرم  اسکای روم برگزار شد. 

در آغاز این نشست، شهربانو غنمی، مسئول کتابخانه دهخدا به معرفی کتاب «آب نبات هل دار» نوشته مهرداد صدقی پرداخت و گفت: «آبنبات هل‌دار» داستان طنزی از زبان یک کودک بجنوردی است؛ برادر این کودک قرار است به جبهه برود. آن‌ها همراه مادربزرگشان در یکی از محله‌های قدیم بجنورد زندگی می‌کنند. فضای داستان سرتاسر ماجراهای خنده‌دار و حیرت‌آور است.

وی اظهار داشت: در این داستان، نویسنده نشان می‌دهد، در سال‌هایی که به ظاهر برای بسیاری یادآور روزهای جنگ است، بخش عمده‌ای از مردم ایران زندگی شاد و پُرماجرایی داشتند. این کتاب، برای کسانی که از دهه 1360 خاطرات نوستالژیک دارند و برای نسل امروز هم، که دوست‌دارِ موقعیت‌های طنز هستند، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. 

سپس نسا حبیب خواه، کتابدار کتابخانه یادگار امام، به کتاب «سید بغداد» نوشته محمد طحان اشاره کرد و گفت: این رمان نوشته محمد طعان و ترجمه محمدرضا شیخی محمدی از سوی انتشارات آستان قدس رضوی منتشر شده است. نویسنده در این کتاب داستان یک سرباز آمریکایی به نام جیمی را روایت می کند که به فراخوان جنگ عراق پاسخ مثبت می دهد اما بعد از مدتی در می یابد که به او دروغ گفته شده و به ماهیت این جنگ پی می برد. او در جستجوی حقیقت با روحانی سید عراقی روبه رو می شود و به هدایت او به اسلام شیعی می گرود و جذب شخصیت بی مانند امام حسین (ع) می شود. 

در ادامه، پریسا جعفری، مسئول کتابخانه دارالعباس کتاب «زنی در کابین ده» نوشته روث ور  را معرفی کرد و درباره کتاب گفت: این کتاب سفر تفریحی یک خبرنگار زن به نام لو بلک لاک را روایت می‌کند. او قرار است با یک کشتی لوکس سفر تفریحی یک هفته‌ای داشته باشد، اما این کشتی تنها چند کابین دارد که هر کدام آبستن حوادثی بسیار شگفت‌انگیز و گاه غیرقابل باور است.

در ادامه علی ذلیخایی، مسئول کتابخانه شهدای کمال آباد با معرفی کتاب «کشتی پهلو شکسته» نوشته سید مهدی شجاعی، عنوان کرد: کتاب کشتی پهلو گرفته به قلم سید مهدی شجاعی اثری فاخر است که سعی کرده مقام بی‌همتای حضرت فاطمه زهرا (س) را به تصویر بکشد. 


ذلیخانی عنوان کرد: شناخت و درک زندگی بزرگان دینی سبب می‌شود از رهنمودهای آنان برای انتخاب مسیر درست زندگی استفاده کنیم. معرفت ناشی از شناخت این افراد باعث می‌شود به درک درستی از حقیقت زندگی دست یابیم و در مسیر کمال قدم برداریم.

وی ادامه داد: حضرت فاطمه (س) کوچک ترین دختر حضرت محمد(ص) و همسر امام علی (ع) در چنان جایگاه والایی از عصمت و  قرار دارد که می‌تواند الگوی بسیار ارزنده‌ای برای زندگی باشد. 

در انتهای این نشست زکیه عسگر پور، کتابدار کتابخانه دهخدا به معرفی کتاب «بادبادک باز» نوشته خالد حسینی پرداخت و بیان کرد: این رمان شما را با یک نویسنده افغانستانی آشنا می کند که دغدغه هایش در نوشته هایش کاملاً مشخص است. خالد حسینی نویسنده ای است که با نگارش کتاب توانسته صدای مردم افغان را به گوش جهان برساند. 

عسگر پور خاطرنشان کرد: در تمام قسمت های کتاب با روایتی صمیمی و دوستانه مواجه هستیم و مخاطب به سرعت می تواند با برخی قسمت های کتاب همزاد پنداری کند. این کتاب مخاطب را برای شنیدن داستانی که شاید به همین سادگی نتوان از آن عبور کرد آماده می‌کند. 

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 8 =