پنجشنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۱

تکریم ارباب‌رجوع و بهبود زیرساخت‌های رفاهی در کتابخانه‌های خوزستان؛

پروژه تعمیر و گازگیری سیستم‌های سرمایشی کتابخانه‌های عمومی خرمشهر آغاز شد

تعمیر و تجهیز سیستم‌های سرمایشی

پروژه جامع تعمیر و تجهیز سیستم‌های سرمایشی کتابخانه‌های عمومی خرمشهر با هدف تأمین رفاه حال شهروندان و کتابخوانان، با همت و حمایت مالی سازمان منطقه آزاد اروند کلید خورد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، در راستای تکریم ارباب‌رجوع و ایجاد فضای مناسب و استاندارد برای اهالی کتاب و مطالعه، در خرمشهر پروژه جامع تعمیر و بهسازی سیستم‌های سرمایشی کتابخانه‌های عمومی این شهرستان با مشارکت و حمایت مالی سازمان منطقه آزاد اروند آغاز شد.

با توجه به شرایط اقلیمی ویژه و گرمای شدید منطقه خوزستان، سیستم‌های تهویه و سرمایشی کتابخانه‌های عمومی خرمشهر که طی ماه‌های گذشته دچار فرسودگی و نقص فنی شده بودند، مشکلاتی را برای مراجعه‌کنندگان ایجاد کرده بود. با پیگیری‌های صورت‌گرفته و نگاه ویژه سازمان منطقه آزاد اروند به مقوله فرهنگ، اعتبار لازم برای تعمیر و گازگیری این سیستم‌ها تأمین و تعمیر آن‌ها آغاز شد.

پروژه تعمیر و گازگیری سیستم‌های سرمایشی کتابخانه‌های عمومی خرمشهر آغاز شد

لازم به ذکر است که در این پروژه ۱۴ دستگاه کولر در حال تعمیر و بهسازی هستند و هزینه‌ای معادل ۷ میلیارد ریال جهت تعمیر و بهسازی این سیستم‌ها برآورد شده است. با اتمام این طرح، دغدغه‌های مربوط به سرمایش کتابخانه‌ها برطرف شده و محیطی مطبوع برای فعالیت‌های علمی و پژوهشی اعضا فراهم می‌شود.