چهارشنبه ۱ مهر ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۴

هم‌افزایی فرهنگی در بروجرد؛ کتابخانه‌ها به استقبال هفته دفاع مقدس می‌روند

انجمن بروجرد

انجمن کتابخانه‌های عمومی بروجرد در دومین جلسه خود، با تمرکز بر همکاری‌های میان‌دستگاهی، از طرح‌های جدیدی برای تجهیز کتابخانه‌ها و ترویج مطالعه در سطح شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان لرستان، دومین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان بروجرد با حضور رؤسای ادارات فرهنگی و مسئولان شهرستان برگزار شد.

این نشست که به ریاست حسن بلوریان؛ رئیس اداره سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه بروجرد با هدف برنامه‌ریزی برای رویدادهای پیش رو برگزار و بر ضرورت ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در فضای کتابخانه‌ها تأکید شد.

حمید آقایی؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، اشرف چگنی؛ رئیس شورای اسلامی شهرستان، میثم جعفری؛ رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی و داود گودرزی؛ رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری به همراه سایر اعضای انجمن، به بررسی راهکارهای عملیاتی برای ارتقای کیفی برنامه‌های کتابخانه‌ای پرداختند.

هم‌افزایی فرهنگی در بروجرد؛ کتابخانه‌ها به استقبال هفته دفاع مقدس می‌روند

هم‌افزایی فرهنگی در بروجرد؛ کتابخانه‌ها به استقبال هفته دفاع مقدس می‌روند

در پایان، اعضا ضمن تبادل نظر پیرامون چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی کتابخانه‌ها، بر لزوم مشارکت حداکثری دستگاه‌های فرهنگی شهرستان برای برگزاری باشکوه برنامه‌های فرهنگی به ویژه در هفته دفاع مقدس تأکید کردند.

و بر محورهای زیر به توافق رسیدند:

۱. بررسی راه‌اندازی پایگاه‌های فرهنگی-آموزشی در کتابخانه‌ها با همکاری آموزش و پرورش و شهرداری.

۲. ارائه طرح‌های تجهیز و تعمیرات کتابخانه‌ها به شورای شهر جهت حمایت از ترویج مطالعه.

۳. رونمایی از دو اثر ارزشمند از خاطرات شهدای بروجرد در هفته دفاع مقدس با مشارکت شهرداری و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان.

۴. بهره‌گیری از سامانه تبلیغات محیطی شهرداری برای معرفی گسترده فعالیت‌های کتابخانه‌ای در سطح شهر.

این اقدامات نشان از هماهنگی بالای دستگاه‌های اجرایی بروجرد برای حمایت از کتابخانه ها و ارتقای سطح دانش و فرهنگ در جامعه دارد.

هم‌افزایی فرهنگی در بروجرد؛ کتابخانه‌ها به استقبال هفته دفاع مقدس می‌روند