به گزارش روابط عمومی ادارهکل کتابخانههای عمومی استان اصفهان، مراسم تقدیر از محمد درویش؛ فعال محیط زیست و نویسنده کتاب «پایداری ایرانی»، با حضور جمعی از مسئولان و علاقهمندان به محیط زیست از شهرستانهای فریدونشهر، گلپایگان و خوانسار روز ۲۹ شهریورماه در کتابخانه آلیاسین فریدونشهر برگزار شد.

در این مراسم که با حضور حمید رحیمیان؛ فرماندار شهرستان فریدونشهر، ابراهیم باتوانی؛ شهردار فریدونشهر و دیگر مقامات شهرستان برگزار شد، محمد درویش؛ در سخنانی ضمن معرفی کتاب خود بر اهمیت حفاظت از طبیعت و ترویج سبک زندگی پایدار تأکید کرد.
وی با اشاره به ظرفیتهای طبیعی فریدونشهر، این منطقه را نمونهای ارزشمند از طبیعت بکر ایران دانست. نکته قابل توجه این مراسم، اشاره به نامزدی فریدونشهر به عنوان «امنترین شهر جهان» بود.
این موضوع نشاندهنده پتانسیلهای بالای این شهر در زمینه زیستمحیطی و همچنین امنیت و آرامش حاکم بر آن است. این مراسم با هدف افزایش آگاهی عمومی نسبت به مسائل محیط زیست و ترویج فرهنگ پایداری در جامعه برگزار و با استقبال حضار روبرو شد.
