چهارشنبه ۲۵ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۴

در دومین جلسه مشترک انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایجرود و بخش حلب مطرح شد؛

اوقات فراغت؛ ظرفیتی برای پرورش استعدادها و ایجاد فرصت‌های شغلی

انجمن ایجرود

فرماندار ایجرود با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی هدفمند برای غنی‌سازی اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان، توجه به این حوزه را زمینه‌ساز شکوفایی استعدادها و ایجاد فرصت‌های شغلی دانست.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، دومین جلسه مشترک انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایجرود و بخش حلب به ریاست غلامرضا الهی‌سرشت؛ فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایجرود، جواد سلیمی؛ رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان و سایر اعضای انجمن، در سالن جلسات فرمانداری شهرستان ایجرود برگزار شد.

در ابتدای این جلسه، سلیمی؛ رئیس کتابخانه‌های عمومی شهرستان ایجرود، گزارشی از روند برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت در کتابخانه‌های عمومی شهرستان ارائه کرد و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای گرامیداشت هفته دفاع مقدس را تشریح کرد.

در ادامه، اعضای انجمن دیدگاه‌ها، برنامه‌ها و پیشنهادهای خود را درباره برگزاری برنامه‌های فرهنگی با هدف ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی ارائه کردند.

در پایان این نشست، فرماندار شهرستان ایجرود با تأکید بر اهمیت کتاب و کتابخوانی و جایگاه آن در سبد هزینه‌های خانواده‌ها، بر ضرورت برگزاری آگاهانه و هدفمند برنامه‌های فرهنگی برای نسل جوان و نواندیش تأکید کرد.

الهی‌سرشت با اشاره به اهمیت توجه به اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان اظهار داشت: باید به اوقات فراغت به‌عنوان یک صنعت توجه کرد؛ چراکه این حوزه می‌تواند زمینه‌ساز ایجاد فرصت‌های شغلی برای این قشر باشد.

وی همچنین استفاده از ظرفیت مربیان بومی، شناسایی نویسندگان و شاعران محلی، ارج نهادن به آنان و بهره‌گیری از توانمندی‌هایشان را در شکوفایی استعدادهای کودکان، نوجوانان و جوانان مؤثر دانست.

اوقات فراغت؛ ظرفیتی برای پرورش استعدادها و ایجاد فرصت‌های شغلی

اوقات فراغت؛ ظرفیتی برای پرورش استعدادها و ایجاد فرصت‌های شغلی