شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۲

روایت پیوند عشق و دانایی در بجنورد؛

آغاز زندگی مشترک زوج جوان بجنوردی با اهدای کتاب نفیس به کتابخانه مرکزی

خراسان شمالی - کراپ‌شده

همزمان با برگزاری آیین عقد و ازدواج در کتابخانه مرکزی آیت‌الله مهمان‌نواز بجنورد، زوج جوان هم‌استانی آغاز زندگی مشترک خود را با اهدای یک دوره کتاب نفیس به این کتابخانه متبرک کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان شمالی، روز دوازدهم شهریور ماه، عارف محمدی و سپیده سیدی‌زاده زوج جوان و فرهنگ‌دوست بجنوردی، در روز جاری‌شدن پیوند آسمانی‌شان، با حضور در کتابخانه مرکزی آیت‌الله مهمان‌نواز بجنورد، آغاز مسیر مشترک زندگی را با سنت حسنه اهدای کتاب و ترویج دانایی متبرک ساختند.

این زوج جوان پیش از جاری شدن خطبه عقد، دوره چهار جلدی کتاب نفیس و ارزشمند «امثال و حکم» اثر جاودانه علامه علی‌اکبر دهخدا را به بخش منابع کتابخانه مرکزی استان اهدا کردند تا آغاز فصل نوین زندگی‌شان با بوی خوش آگاهی و معرفت همراه شود.

نکته قابل توجه در این رویداد، استمرار یک سنت ریشه‌دار خانوادگی در عرصه نذر کتاب است؛ «سپیده سیدی‌زاده» فرزند «سید احسان سیدی‌زاده»، از پیشکسوتان نام‌آشنای فرهنگ و ادب شهرستان بجنورد است؛ چهره‌ای فرهنگی که خود تاکنون جلدهای متعددی از کتب ارزشمند را به کتابخانه‌های عمومی این شهرستان اهدا کرده و اکنون فرزندش نیز ادامه‌دهنده این راه روشن در طلیعه زندگی مشترک شده است.

همچنین پیام مکتوب و الهام‌بخش این زوج در صفحه نخست این کتاب‌های اهدایی، توجه حاضران را به خود جلب کرد. آنان در یادداشتی ماندگار نوشتند: به امید روزی که کتاب‌ها از کتابخانه‌های شخصی به سوی کتابخانه‌های عمومی پرواز کنند و ایامی فرا رسد که شعار هر ایرانی این باشد: کتاب می‌خوانم، پس هستم.

اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی خراسان شمالی با تبریک صمیمانه به این زوج فرهیخته، این حرکت ارزشمند و ترویج‌گرایانه را ستوده و برای آنان زندگی سرشار از مودت، آگاهی و برکت آرزو کرد؛ اقدامی شایسته که امید می‌رود به عنوان الگویی فاخر در آغاز پیوند زناشویی در میان جوانان این دیار نهادینه شود.

آغاز زندگی مشترک زوج جوان بجنوردی با اهدای کتاب نفیس به کتابخانه مرکزی

آغاز زندگی مشترک زوج جوان بجنوردی با اهدای کتاب نفیس به کتابخانه مرکزی