چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - ۰۹:۰۸

معرفی آثار مریم هاشم‌پور در ششمین بسته محتوایی «به استقبال»

هاشم پور

نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با هدف آشنایی مخاطبان با آثار مریم هاشم‌پور شاعر و نویسنده و ترویج شعر و کتابخوانی در میان کودکان و نوجوانان، ششمین بسته محتوایی «به استقبال» را در قالب پوستر منتشر کرد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، در ادامه انتشار بسته‌های محتوایی «به استقبال»، ششمین بسته این مجموعه به معرفی مریم هاشم‌پور، شاعر و نویسنده حوزه کودک و نوجوان، و آثار او اختصاص یافته است.

مریم هاشم‌پور متولد سال ۱۳۵۷ در کرج است. او تحصیلات خود را در رشته زبان و ادبیات فارسی ادامه داده و از سال ۱۳۸۴ فعالیت جدی خود را در زمینه شعر کودک آغاز کرده است، وی در جشنواره‌ها و رویدادهای ادبی نیز حضور داشته است. دریافت جوایزی از جشنواره شعر فجر، جایزه کتاب فصل و جایزه ادبی پروین اعتصامی از جمله افتخارات اوست.

در این بسته محتوایی، مجموعه‌ای از آثار هاشم‌پور معرفی شده که با بهره‌گیری از زبان ساده، بازی‌های زبانی، طنز و خیال‌پردازی، دنیای کودکان را به تصویر می‌کشند و زمینه‌ای برای انس بیشتر آنان با شعر و کتاب فراهم می‌کنند.

از جمله آثار معرفی‌شده، مجموعه «من بلدم بخوانم» است که با همکاری مریم هاشم‌پور و مصطفی رحماندوست شکل گرفته و با استفاده از شعر، داستان و بازی، یادگیری خواندن را برای کودکان نوآموز به تجربه‌ای شیرین تبدیل می‌کند.

«هم روزنامه، هم کلوچه!» دیگر اثر معرفی‌شده در این بسته است؛ مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه که با زبانی ساده، شیرین و طنزآمیز، اتفاق‌های روزمره را از نگاه کودکانه روایت می‌کند و با بازی‌های زبانی، کودک را به لذت شعرخواندن و کشف واژه‌ها دعوت می‌کند.

مجموعه «میومیو... تشکر!» نیز با شعرهایی کوتاه و کودکانه، مخاطب را به دنیای حیوانات، طبیعت و اتفاق‌های روزمره می‌برد. زبان ساده، ریتم شعرها و بازی با کلمات، فضای شاد و خیال‌انگیزی ایجاد کرده و مفاهیمی همچون دوستی و مهربانی را به‌صورت غیرمستقیم به مخاطب منتقل می‌کند.

«گنجشک پر جوراب پر» و «یک قوری پر از قور» از دیگر آثار معرفی‌شده در این بسته هستند که با تکیه بر بازی‌های زبانی، قافیه‌های بامزه و ترکیب‌های خلاقانه، کودکان را به دنیایی شاد و خیال‌انگیز می‌برند و لذت شعرخواندن را از مسیر شوخی، خیال و موسیقی کلمات تجربه می‌کنند.

در این مجموعه، شعرهای مریم هاشم‌پور بیش از آنکه در پی آموزش مستقیم باشند، کودک را به بازی با کلمات، خیال‌پردازی و لذت بردن از شعر دعوت می‌کنند و با پرداختن به اتفاق‌های آشنای زندگی روزمره، فضایی صمیمی و قابل ارتباط برای مخاطب کودک می‌سازند.

ششمین بسته محتوایی «به استقبال» با معرفی این آثار، فرصتی برای آشنایی بیشتر مخاطبان با جهان شعری و ادبی مریم هاشم‌پور و دعوت کودکان و نوجوانان به مطالعه آثار این شاعر و نویسنده فراهم کرده است.