شنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۹

نوای ارادت شاعر جوان اهل روستای سه‌گنبد در رثای رهبر شهید؛

سروده‌ شاعر جوان عضو کتابخانه عمومی برادران قربانی فاروج

خراسان شمالی - کراپ‌شده

یک عضو جوان و باذوق کتابخانه عمومی برادران قربانی روستای سه‌گنبد شهرستان فاروج، با سرودن غزلی حماسی و پراحساس، ارادت خالصانه خود را به مقام شامخ رهبر شهید در لحظه‌ی بازگشت پیکر مطهرش به مشهد مقدس ابراز کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی، کتابخانه‌های عمومی نه‌تنها بستری برای ترویج فرهنگ مطالعه، بلکه مأمنی برای پرورش استعدادهای ادبی و متعهد هستند. در همین راستا و هم‌زمان با فضای معنوی آیین تشییع پیکر مطهر رهبر شهید و خانواده ایشان در شهر مشهد، عباس اقبالی مطلق؛ شاعر جوان و خوش‌قریحه عضو کتابخانه عمومی برادران قربانی روستای سه‌گنبد شهرستان فاروج، با سرودن غزلی اثرگذار، پیوند قلبی خود را با آرمان‌های شهادت و ولایت به تصویر کشید.

این شاعر جوان با نگاهی عمیق به ایثار و جان‌فشانی‌های شهدای والامقام، در سروده‌ای که برخاسته از دل‌تنگی و ارادت قلبی اوست، راه شهید را مسیری مانا و ماندگار برای تمامی نسل‌ها توصیف کرده است.

سروده‌ی این عضو فعال کتابخانه به شرح زیر است:

چنان شعر از تو می‌خواهد بگوید واژه کم دارد

غزل با واژه‌ها همدردی و هر واژه غم دارد

جهان یکسر به چشمان تو عادت کرده بود و حیف

خمیده قد شد و اکنون غمی دیرینه هم دارد

محرم شد، قضا تقدیر خود را بی تو پیدا کرد

در این دنیا شکسته بال و پر هم جام جم دارد

چرا که بال سیمرغی به آتش خورد و بعد از آن

ندا آمد که صالح بعد صالح مغتنم دارد

به روضه باید از افکار و از ایمان تو هی گفت

فریضه این که هر شاعر به دستش یک قلم دارد

شعار تو شعاری که طلا باید نوشت آن را

و مثلی لایبایع مثله را محترم دارد

قسم بر چهره‌ی معصومِ ماکان‌های مینا

نگاه کودکان از مهر تو صدها جنم دارد

قسم بر حرمت نام وطن، نان و قلم، قرآن

که راهت تا ابد، پیدا و پنهان هم قدم دارد

گفتنی است، این اثر ادبی در واپسین لحظات ورود پیکر شهید به مشهد مقدس و پس از زیارت مضجع شریف امام حسین (ع) توسط این شاعر جوان و غیور سروده شده است. اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی، پرورش چنین استعدادهای ادبی متعهدی را در کتابخانه‌های روستایی، نشان‌دهنده پویایی فرهنگ کتاب‌خوانی و انس نسل جوان با ارزش‌های انقلابی و ملی می‌داند.