به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانههای عمومی استان فارس، همزمان با فرارسیدن ماه محرم، ویژهبرنامه کودک «من هم یار حسینم» با هدف آشنایی کودکان با فرهنگ عاشورا و ترویج ارزشهای دینی، در بخش کودک کتابخانه عمومی الفبا شهر شیراز برگزار شد.
این ویژهبرنامه با اجرای بخشهای متنوع فرهنگی و آموزشی، میزبان جمعی از کودکان بود.
در آغاز این برنامه، کتاب «چرا؟ چرا؟ چرا؟» نوشته کلر ژوبرت برای کودکان قصهگویی شد و در ادامه، انیمیشن «کی شجاعتره؟» با موضوع محرم به نمایش درآمد که با استقبال کودکان همراه بود.
سپس کتاب «نذر مخصوص» به کودکان معرفی شد و مربیان حاضر درباره مفهوم نذر، یاریرسانی به دیگران و مشارکت در کارهای خیر با آنان گفتوگو کردند.
در بخش بعدی، نماهنگی با موضوع ماه محرم پخش شد و کودکان بیش از پیش با حالوهوای این ماه آشنا شدند.
در پایان نیز آموزش ساخت کاردستی شمع برای کودکان انجام شد و شرکتکنندگان با استفاده از وسایل ساده، کاردستیهای خود را تهیه کردند.
برگزاری این برنامه با هدف آشنایی کودکان با فرهنگ عاشورا و تقویت مفاهیم دینی و اخلاقی در میان آنان صورت گرفت.



