سه‌شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۶

تلفیق خلاقیت و کتابخوانی در پویش «هنرهای دستی اهالی کتاب»

کتابخانه شهید بهشتی

کتابخانه شهید بهشتی تاکستان با هدف شکوفایی استعدادها در کانون دانایی، ‌ حامی هنرِ دستانِ اعضای کتابخانه بود.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان قزوین، با هدف تلفیق آموزش‌های مهارتی با فرهنگ مطالعه و حمایت از کسب‌وکارهای خانگی، پویش فرهنگی و هنری «هنرهای دستی اهالی کتاب» در کتابخانه شهید بهشتی برگزار شد.

این رویداد که با استقبال گرم اعضا و مراجعین همراه بود، با رویکرد تبدیل کتابخانه‌ها به پایگاه‌های فعال اجتماعی و تقویت پیوند میان «دانایی» و «توانایی» طراحی شده است. در این نمایشگاه، مجموعه‌ای از آثار هنری و خلاقانه اعضای کتابخانه از جمله بافندگی، قالی‌بافی، خیاطی و دوخت‌های سنتی که با تکیه بر منابع آموزشی موجود در کتابخانه و مهارت‌های فردی خلق شده بودند، در معرض دید عموم قرار گرفت.

برگزاری چنین پویش‌هایی، فراتر از یک نمایشگاه ساده، بستری برای شناسایی و شکوفایی استعدادهای هنری اعضا و کتابداران است که در نهایت به افزایش تعاملات اجتماعی و جذب حداکثری مراجعین به کتابخانه منجر می‌شود.

گفتنی است برگزاری این نشست نشان داد؛ کتابخانه‌های عمومی می‌توانند در کنار ترویج فرهنگ مطالعه، پیشگام  توسعه مشاغل خانگی و تقویت روحیه خودباوری در جامعه باشند.

در پایان این مراسم نیز مقرر شد با بهره‌گیری از منابع علمی و آموزشیِ غنی کتابخانه در حوزه هنر و کارآفرینی، مسیر هدایت اعضا برای تبدیل هنرهای دستی به منابع درآمدی و کسب‌وکارهای پایدار، با جدیت بیشتری دنبال شود.

صنایع دستی
صنایع دستی
صنایع دستی