چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۹

باحضور مسئولین شهرستان؛

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان هامون برگزار شد

انجمن هامون

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان هامون در سال جدید، به ریاست علیرضا سرحدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری شهرستان هامون و با حضور امام جمعه معزز شهر علی اکبر، مسئولین کتابخانه‌های عمومی استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی سیتان و بلوچستان؛ اولین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان هامون با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار برگزار شد.

علیرضا سرحدی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار، با تأکید بر جایگاه کتابخانه‌های عمومی در ارتقای فرهنگ عمومی و افزایش سرمایه اجتماعی، خواستار برنامه‌ریزی منسجم و تعامل مؤثر دستگاه‌های اجرایی در راستای تقویت فعالیت‌های فرهنگی و ترویج فرهنگ مطالعه در سطح شهرستان شد.

وی خواستار تسریع در روند اجرای برنامه‌های فرهنگی، توسعه زیرساخت‌های کتابخوانی و ارتقای سطح دسترسی شهروندان به منابع مطالعاتی شد.
حجت الاسلام والمسلمین احمد لطفیان سرگزی، امام جمعه شهرعلی اکبر، با اشاره به اهمیت کتاب و کتابخوانی با توجه به شرایط موجود در کشور گفت: معرفی و ترویج منابع مفید و کتابهای ارزشمند در میان جوانان و نوجوانان باعث جلوگیری از بروز حوادث و اغتشاشات در جامعه میشود.

در این جلسه ضمن تقدیر از فعالیتهای فرهنگی غرفه اداره کتابخانه های عمومی شهرستان هامون در تجمعات شبانه مردمی از سوی شهرداری مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال برای خرید کتاب به کتابخانه های عمومی شهرستان اهدا شد.

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان هامون برگزار شد

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان هامون برگزار شد

اولین جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی شهرستان هامون برگزار شد