دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۰۸

در یک اقدام ارزشمند فرهنگی محقق شد؛

اهدای ۳۰۰ نسخه کتاب کودک و نوجوان توسط خیرین به کتابخانه‌های عمومی شهرستان دالاهو

اهدا کتاب

در اقدامی فرهنگی و ارزشمند، خیرین شهرستان دالاهو، با همکاری رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان، «۳۰۰ نسخه کتاب در ۱۱۰ عنوان» در حوزه کودک و نوجوان به کتابخانه‌های عمومی این شهرستان اهدا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کرمانشاه، با هدف ترویج فرهنگ اهدای کتاب، جمعی از خیرین شهرستان دالاهو که مقیم تهران هستند، «۳۰۰ نسخه کتاب در ۱۱۰ عنوان» ویژه گروه سنی کودک و نوجوان، به کتابخانه‌های عمومی شهرستان دالاهو اهدا کردند. ارزش تقریبی این کتاب‌ها حدود ۳۵ میلیون تومان برآورد می‌شود. آرش محمدخانی رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان دالاهو ضمن قدردانی از این حرکت ارزشمند، گفت: با توجه به افزایش چشمگیر قیمت کتاب در ماه‌های اخیر و کاهش سرانه خرید کتاب در خانواده‌ها، این حرکت ارزشمند نقش مؤثری در غنی‌سازی بخش کودک و نوجوان کتابخانه‌های عمومی خواهد داشت.

اهدای ۳۰۰ نسخه کتاب کودک و نوجوان توسط خیرین به کتابخانه‌های عمومی شهرستان دالاهو

وی افزود این کتاب های ارزشمند پس از طی مراحل ثبت و فهرست‌نویسی در سریعترین زمان ممکن در دسترس علاقه‌مندان قرار خواهد گرفت. با توجه به کاهش قدرت خرید کتاب‌ توسط خانواده‌های ایرانی، اهدای کتاب توسط خیرین می‌تواند تا حد زیادی کمبود منابع مطالعاتی را در مناطق کم‌برخوردار، جبران کند.

اهدای ۳۰۰ نسخه کتاب کودک و نوجوان توسط خیرین به کتابخانه‌های عمومی شهرستان دالاهو