شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۰۸:۳۲

با همکاری اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان صومعه سرا؛

آیین رونمایی از کتاب «املای خلاق کلاس دوم» برگزار شد

صومعه سرا

در مراسمی با همکاری اداره‌ کتابخانه‌های عمومی شهرستان صومعه‌سرا، آیین رونمایی از کتاب «املای خلاق کلاس دوم» با حضور مسئولان شهرستانی، در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه‌سرا، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان گیلان، در مراسمی با همکاری اداره‌ کتابخانه‌های عمومی شهرستان صومعه‌سرا، آیین رونمایی از کتاب «املای خلاق کلاس دوم» نوشته سولماز احمدنژاد، با حضور محمدی؛ معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری صومعه‌سرا، سید محمود رزمگیر؛ مدیر اداره آموزش و پرورش، مجید شافعی؛ رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صومعه سرا، جلال فردی مقدم؛ رییس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان و جمعی از فرهنگیان در ادارهفرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان برگزار شد.

آیین رونمایی از کتاب «املای خلاق کلاس دوم» برگزار شد

در این آیین رونمایی که از کتابی برای یادگیری، سرگرمی و بازی با عنوان «املای خلاق کلاس دوم» نوشته سولماز احمد نژاد، آموزگار مدرسه غیرانتفاعی رضوان و عضو کتابخانه با اجرای برنامه های ترویجی، فرهنگی که به مناسبت ایام هفته معلم و بزرگداشت مقام شامخ استاد شهید مطهری(ره) و در مجتمع فارابی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان صومعه سرا برگزار شد، جلال فردی مقدم؛ رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان صومعه سرا ضمن تشکر از زحمات نویسنده کتاب، کار او را در این مقطع حساس و با توجه به افزایش قیمت‌های هزینه چاپ و مسئولیت سنگین آموزگاری بسیار ارزشمند دانست.

گفتنی است، در پایان این مراسم رئیس اداره کتابخانه‌های عمومی شهرستان صومعه سرا با خرید کتاب «املای خلاق کلاس دوم» حمایت خود را از این نویسنده بومی شهرستان صومعه سرا اعلام کرد.

آیین رونمایی از کتاب «املای خلاق کلاس دوم» برگزار شد