چهارشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۵

طنین عهد و میثاق در فیروزکوه؛

حضور کتابخانه سیار یار مهربان ۵ در شصت و ششمین شب شهادت رهبر انقلاب

حضور کتابخانه سیار یار مهربان 5 در شصت و ششمین شب شهادت رهبر انقلاب

 در راستای تقویت روحیه ملی، ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ایجاد فضای فرهنگی برای کودکان و نوجوانان انقلابی، کتابخانه سیار فیروزکوه همگام با مردم در میدان معلم این شهرستان حضور یافت.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه های عمومی استان تهران، به همت محمد حسن حسینی؛ رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان فیروزکوه و سید جلال حسینی؛ مسئول کتابخانه سیار یار مهربان ۵ با هدف ایجاد پیوندی عمیق میان نسل کودک و نوجوان با فرهنگ کتاب و کتابخوانی، کتابخانه سیار فیروزکوه با شرکت در تجمعات شبانه مردم، سعی بر ایجاد فضایی صمیمی و لحظاتی الهام‌بخش برای خانواده‌ها به ویژه کودکان و نوجوانان دارد.

حضور کتابخانه سیار یار مهربان ۵ در شصت و ششمین شب شهادت رهبر انقلاب

مسئول کتابخانه سیار یار مهربان ۵ با اعلام این خبر افزود: این حضور فرهنگی نشان می دهد که کتابخانه ها تنها محل امانت کتاب نیستند، بلکه پایگاه هایی پویا برای ترویج آگاهی، امید، مهربانی و هویت فرهنگی در جامعه به شمار می روند؛ در این پایگاه فرهنگی که با استقبال مردم انقلابی همراه شد برنامه های متنوعی همچون نقاشی چهره، معرفی کتاب، معرفی نشریات، معرفی خدمات کتابخانه ای و رنگ آمیزی برگزار گردید.

گفتنی است؛ کتابخانه سیار فیروزکوه در شب های آتی نیز، در راستای حمایت از نیروهای نظامی برای دفاع از وطن و به خونخواهی رهبر شهید، آماده ارائه خدمات به همشهریان عزیز می باشد.

حضور کتابخانه سیار یار مهربان ۵ در شصت و ششمین شب شهادت رهبر انقلاب