شنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۵

با هدف ترویج سیره علمی و معنوی شهدای دانش‌آموز شجره طیبه؛

آخرین امانت؛ کتاب‌هایی که صاحبانشان آسمانی شدند

نمایشگاه کتاب
نمایشگاه کتاب

کتابخانه آل‌محمد(ص) میناب، این روزها میزبان نمایشگاهی است که اشکتان را جاری می‌کند؛ کتاب‌هایی که سال‌ها پیش توسط دانش‌آموزان شهید به امانت گرفته شده بودند، حالا به جای دست‌های مهربان آن‌ها، در معرض دید چشمان منتظر اعضا قرار گرفته‌اند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان هرمزگان، نمایشگاه کتاب «امانت‌های سرخ» در کتابخانه آل محمد(ص) میناب برپا شد. در این نمایشگاه، کتاب‌هایی به نمایش درآمده که آخرین بار در دستان دانش‌آموزانی ورق خورده‌اند که مدتی بعد، خون‌نامه‌ی شهادت را امضا کردند.

این نمایشگاه که با استقبال اعضای کتابخانه روبه‌رو شده، مجموعه‌ای از کتاب‌هایی را به نمایش گذاشته است که روزگاری توسط دانش‌آموزان شهید مدرسه شجره طیبه که عضو این کتابخانه بودند، به امانت گرفته شده بود. این آثار که آخرین بار در دستان پرمهر این سبک‌بالان ورق خورده‌اند، اکنون پس از سال‌ها به عنوان سندی از دغدغه‌های فکری و مطالعاتی قهرمانان وطن در معرض دید عموم قرار گرفته‌اند.

هدف از برگزاری این نمایشگاه، تنها نمایش فیزیکی کتاب‌ها نیست؛ بلکه می‌خواهد به نسل جوان و دانش‌آموزان امروز نشان دهد که شهدای ما پیش از آنکه مردان میدان جنگ باشند، اهل اندیشه، مطالعه و آگاهی بودند. هر کتابی که در این نمایشگاه دیده می‌شود، دریچه‌ای به سوی شناخت بهترِ سیره علمی و اخلاقی یک شهید است.

نمایشگاه کتاب‌های امانتی شهدای عضو کتابخانه آل‌محمد(ص) میناب، فراتر از یک رویداد نمادین، یک کلاس درس بزرگ برای نسل امروز است تا بدانند آگاهی و مطالعه، ریشه‌ی اصلی شجاعت و انتخاب‌های بزرگ در زندگی شهدا بوده است.

آخرین امانت؛ کتاب‌هایی که صاحبانشان آسمانی شدند

برچسب‌ها