سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۰

به مناسبت گرامیداشت برنامه‌های فرهنگی و دینی؛

محفل انس بانوان با صحیفه سجادیه در کتابخانه قره‌مصلی برگزار شد

خراسان شمالی - کراپ‌شده

در قالب اجرای برنامه‌های فرهنگی ـ دینی، بانوان و مادران فعال فرهنگی در محفل انس با صحیفه سجادیه در کتابخانه عمومی امام حسین(ع) روستای قره‌مصلی در شهرستان سملقان، گردهم آمدند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی، محفل معنوی «انس با صحیفه سجادیه»، روز دوشنبه ششم بهمن ماه، با حضور بانوان علاقه‌مند و مادران فعال فرهنگی در کتابخانه عمومی امام حسین(ع) روستای قره‌مصلی از توابع شهرستان سملقان برگزار شد.

در این محفل، بخش‌هایی کوتاه، روان و قابل فهم از دعاهای صحیفه سجادیه به صورت جمعی قرائت شد و شرکت‌کنندگان در فضایی صمیمی به گفت‌وگو درباره تجربه‌های شخصی خود از دعا و تأثیر آن در زندگی روزمره پرداختند.

در ادامه برنامه، زهرا برات؛ طلبه سطح دو حوزه علمیه، به بیان نکاتی پیرامون جایگاه دعا در زندگی انسان به‌ویژه در شرایط پرمشغله امروز پرداخت و با اشاره به منزلت والای صحیفه سجادیه در میان متون اسلامی، دعا را عاملی مؤثر در آرامش قلب، خودسازی و تقویت ارتباط با خداوند عنوان کرد.

وی همچنین با قرائت یکی از دعاهای صحیفه سجادیه، مفاهیم و پیام‌های آن را با بیانی ساده و کاربردی تشریح کرد و به نقش این معارف در سبک زندگی بانوان پرداخت.

گفتنی است، این محفل با هدف تقویت انس بانوان با صحیفه سجادیه، ترویج مطالعه دینی هدفمند و آشنایی با نقش دعا در سبک زندگی اسلامی برگزار شد.

محفل انس بانوان با صحیفه سجادیه در کتابخانه قره‌مصلی برگزار شد

محفل انس بانوان با صحیفه سجادیه در کتابخانه قره‌مصلی برگزار شد

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
1 + 2 =