دوشنبه ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۴

همزمان با ولادت حضرت امام علی(ع) و روز پدر؛

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» در حمیدیه برگزار شد

جشن روز پدر در حمیدیه

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» به مناسبت پاسداشت مقام امیرالمؤمنین(ع) و خانواده در شهرستان حمیدیه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خوزستان، همزمان با ولادت باسعادت حضرت امام علی(ع) و بزرگداشت مقام پدر، کتابخانه عمومی شهدای دهکده حمیدیه، میزبان جشن فرهنگی تحت عنوان «کتاب، پدر و سیره علوی» با هدف ترویج فرهنگ کتابخوانی، تقویت بنیان خانواده و بازخوانی ابعاد عملی سیره حضرت علی(ع)  بود.

در این آیین که با حضور پرشور مسئولان شهرستانی و اهالی فرهنگ دوست دهکده برگزار شد، چهره‌هایی چون سید مصطفی موسوی، بخشدار مرکزی؛ حامد حیدری، رئیس اداره آموزش‌ و پرورش؛ فرمانده بسیج دهکده و حجت‌الاسلام والمسلمین باوی، معاون حوزه علمیه شهرستان حضور داشتند.

نغمه میلانی‌فر، سرپرست اداره کتابخانه‌های عمومی حمیدیه، در این مراسم، جایگاه کتابخانه‌های عمومی را به مثابه پایگاه‌های محوری فرهنگی، اجتماعی و تربیتی برشمرد و بر اهمیت حیاتی نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه در کانون خانواده‌ها تأکید کرد. وی همچنین، خدمات متنوع کتابخانه‌ها از جمله برنامه‌های فرهنگی، مسابقات کتابخوانی و خدمات ویژه کودکان را معرفی کرد.

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» در حمیدیه برگزار شد

در ادامه، حجت‌الاسلام والمسلمین باوی، معاون حوزه علمیه شهرستان، به تشریح ابعاد گوناگون شخصیت امام علی(ع) پرداخت. وی، سیره عملی، اخلاقی و اجتماعی آن امام همام را به عنوان الگوی کامل عدالت‌محوری، علم، اخلاق و مسئولیت‌پذیری برای تمام اقشار جامعه تشریح کرد.

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» در حمیدیه برگزار شد

حامد حیدری، رئیس اداره آموزش‌ و پرورش شهرستان حمیدیه، نقش بنیادین علم‌آموزی و کتابخوانی در ساختار فکری و شخصیتی دانش‌آموزان را برجسته کرد و خانواده را مهم‌ترین رکن تربیت فرزندان دانست و گفت: ایجاد عادت مطالعه از سنین پایین، زمینه را برای پرورش نسلی آگاه، توانمند و مسئولیت‌پذیر برای آینده جامعه فراهم می‌آورد.

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» در حمیدیه برگزار شد

بخش‌های دیگر مراسم با اجرای برنامه‌های شاد و متنوع فرهنگی، معرفی جدیدترین کتاب‌های مرتبط با سیره علوی و منزلت پدر، و برگزاری مسابقات کتابخوانی همراه بود؛ فعالیت‌های فرهنگی ویژه کودکان و نوجوانان شور و نشاط خاصی به فضای کتابخانه بخشید.

جشن «کتاب، پدر و سیره علوی» در حمیدیه برگزار شد

در پایان مراسم، هدایایی به برگزیدگان مسابقات تقدیم شد. استقبال گسترده و رضایت‌بخش خانواده‌ها و اهالی دهکده از این جشن فرهنگی، تأثیرگذاری مؤثر آن در تقویت تعامل میان کتابخانه و جامعه محلی و نیز ترویج بیش از پیش فرهنگ مطالعه را نشان داد.

برچسب‌ها