شنبه ۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹

ادامه راه دانایی با یاد دختر کتابخوان؛

اهدای ۱۳ عنوان کتاب به یاد سمیرا جهانی، عضو فقید کتابخانه جوادالائمه(ع) شهر قاضی

خراسان شمالی - کراپ‌شده

در اقدامی سرشار از معنویت و عشق مادرانه، زینب آلاء به یاد دختر ۳۸ ساله‌اش که در اثر سانحه تصادف چشم از جهان فروبست، با اهدای ۱۳ کتاب ارزشمند به کتابخانه عمومی جوادالائمه(ع) شهر قاضی، یاد دختر آسمانی‌اش را جاودانه کرد تا دانایی و امید در دل نوجوانان و جوانان جوانه بزند.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان خراسان شمالی، در اقدامی سرشار از عشق و معنویت، زینب آلاء، مادر سمیرا جهانی؛ دختر فرهنگ‌دوست و عضو فعال کتابخانه جوادالائمه(ع) شهر قاضی از توابع شهرستان سملقان، به یاد فرزند سفرکرده‌اش، ۱۳ عنوان کتاب پرفروش و تأثیرگذار را به این کتابخانه اهدا کرد تا راه دانایی که سمیرا در زندگی‌اش پیمود، همچنان روشن بماند و در قلب  این کتابخانه قصه‌ای از مهر و یاد جاودانه شود.

سمیرا جهانی، یکی از اعضای پرتلاش و علاقه‌مند کتابخانه، طی سه سال عضویت فعال، با مطالعه بیش از ۶۳ عنوان کتاب در زمینه‌های رمان، دین و خاطرات شهدا، نمونه‌ای از عشق به دانایی بود.  او علاوه بر مطالعه، در تأمین هزینه جشن‌ها و اهدای جوایز مسابقات کتابخانه نیز مشارکت داشت و حضورش همیشه همراه با لبخند، همکاری و روحیه فرهنگی بود.

اکنون، زینب آلاء، مادر داغدار اما استوار سمیرا، با صرف هزینه بیش از ۴ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان، ۱۳ عنوان کتاب پرفروش و پرمحتوا را به یاد دخترش به کتابخانه اهدا کرده است؛ کتاب‌هایی از جنس اندیشه، احساس و انگیزه برای خواندن و رشد.

در میان این آثار، نام‌هایی چون «سینوهه»، «ابله»، «قلعه حیوانات»، «بامداد خمار»، «سووشون»، «۴۸ قانون قدرت»، «تربیت بدون فریاد»، «معجزه شکرگزاری»، «جادوی سپاسگزاری»، «چگونه قانون جذب زندگیم را تغییر داد»، و اشعار فروغ فرخزاد می‌درخشند؛ هر یک به‌سان ستاره‌ای از آگاهی که راه را برای خوانندگان روشن می‌کنند.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 0 =