سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۳

پاسداشت سال‌ها خدمت صادقانه در عرصه کتاب؛

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

دیدار با کتابدار پیشکسوت شیراز

در نخستین دیدار طرح «فرصت سپاس»، از خدمات مؤید شریف محلاتی، کتابدار پیشکسوت شیراز به دلیل سال‌ها خدمات صادقانه و اثرگذار در عرصه کتاب و فرهنگ، قدردانی شد.

به گزارش روابط‌ عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، در نخستین دیدار طرح «فرصت سپاس»، محمدحسین فیروزی؛ مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان فارس با همراهی جمعی از کارکنان اداره‌کل، با حضور در منزل مؤید شریف محلاتی، کتابدار پیشکسوت شیراز، از سال‌ها خدمات صادقانه و اثرگذار وی در عرصه کتاب و فرهنگ قدردانی کرد.

این دیدار صمیمانه با هدف پاسداشت جایگاه پیشکسوتان فرهنگی و ارج نهادن به نقش ماندگار کتابداران در توسعه فرهنگی جامعه برگزار شد. مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس در این دیدار، کتابداران را از ارکان اصلی جریان‌سازی فرهنگی دانست و تأکید کرد: کتابداران در طول سال‌ها خدمت صادقانه، تنها متصدی امانت کتاب نیستند، بلکه دروازه‌بانان گنجینه‌ای از دانش و راهنمای مسافران مسیر دانایی به شمار می‌روند.

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

وی با اشاره به نقش ماندگار کتابداران پیشکسوت افزود: خدمات و تلاش‌های کتابداران پیشکسوت در بالندگی نهال کتابخانه‌های عمومی و پویایی این مراکز فرهنگی، نقشی انکارناپذیر دارد و تجربیات آنان سرمایه‌ای ارزشمند برای نسل‌های آینده کتابداران است.
مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس همچنین، طرح «فرصت سپاس» را اقدامی برای قدردانی از سرمایه‌های انسانی دانست و گفت: تکریم پیشکسوتان، تقویت هویت سازمانی و انتقال تجربه را به دنبال دارد و موجب پیوند عمیق‌تر میان نسل‌های فعال در حوزه فرهنگ می‌شود.
در ادامه این دیدار، مؤید شریف محلاتی، کتابدار پیشکسوت شیراز، با قدردانی از این اقدام، به بیان خاطراتی از دوران فعالیت خود در کتابخانه‌های عمومی پرداخت و از رویدادهای سال‌های خدمت سخن گفت. وی تجربه کتابداری را همراهی همیشگی با مردم و کتاب توصیف و بر اهمیت نقش کتابخانه‌ها در رشد فرهنگی جامعه تأکید کرد.

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

این دیدار در پایان، با اهدای لوح سپاس و قدردانی رسمی از سال‌ها تلاش فرهنگی این پیشکسوت پایان یافت.
گفتنی است مؤید شریف محلاتی، کتابدار پیشکسوت شیراز در سال‌های ۱۳۵۶ تا ۱۳۸۶ در عرصه فرهنگ و کتابخانه‌های فارس مشغول به خدمت بوده است. وی سال‌ها، به عنوان مسئول کتابخانه‌های عمومی «شهید آیت‌الله دستغیب» و «حافظیه» شهر شیراز فعالیت است.

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

کتابدار پیشکسوت شیراز در نخستین دیدار «فرصت سپاس» تجلیل شد

برچسب‌ها

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
6 + 5 =