شنبه ۲۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳

با فعالیت ۳۶ سفیر در ۱۷ شهرستان؛

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

آغاز طرح سفیر عشایر

نشست آغاز دومین دوره طرح سفیر کتاب عشایری فارس با حضور راهبران اداره آموزش و پرورش عشایر فارس، روسای ادارات کتابخانه‌های عمومی و کتابداران فارس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس، در آستانه هفته کتاب، نشست آغاز دومین دوره طرح سفیر کتاب عشایری فارس و دوره آموزش مبانی و مراحل اجرای این طرح، سه‌شنبه ۲۰ آبان‌ماه برگزار شد. این نشست با حضور محمدحسین فیروزی، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس؛ میثم رضازاده چگینی، مدیر آموزش و پرورش عشایر فارس؛ خداکرم فلاحی،  معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس،  روسای ادارات کتابخانه‌های عمومی شهرستان‌ها، کتابداران کتابخانه‌های عمومی فارس، راهبران آموزشی و تربیتی و مسئولان نمایندگی‌های چهارگانه عشایر فارس همراه بود.  

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی فارس در این نشست گفت: با هماهنگی شایسته‌ای که در سال گذشته بین دستگاه‌های استان شکل گرفته، طرح‌های گسترده و اثرگذاری در حوزه کتابخوانی عشایر اجرا شد. این اتفاق خوب ثمره مشارکت جمعی بوده است.
فیروزی از اجرای ۱۵ اردوی کتابخوانی عشایر در دو سال گذشته خبر داد و گفت: در سال جاری در ۱۰ مرحله اجرا خواهد شد. اردوی کتابخوانی عشایری می‌تواند تلنگری باشد که به نیاز مخاطب توجه به مخاطب داشته باشیم.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های باید وظایف خود را در قبال جامعه بزرگ و تمدنی عشایر انجام دهند، گفت: طرح اردوی کتابخوانی عشایر مورد استقبال جامعه عشایر و حمایت استانداری قرار گرفت. امسال طرح‌های آب و کتاب ۲، کتاب سفیر کتاب ۲ و جشنواره کتابخوانی دانش‌آموزی عشایر نیز اجرا شد.

فیروزی با بیان اینکه طرح سفیر کتاب، کیفی‌ترین و بزرگترین مسیر کتابخوانی در جامعه عشایری است، گفت: این طرح در میان در ۵۰۰ مدارس عشایری اجرا می‌شود. تمام مراحل سفیر کتاب با کار کارشناسی صورت گرفته است. کتاب‌ها شناسایی‌شده و کتابداران در اختیار راهبران قرار می‌گیرد تا به دست دانش‌آموزان عشایر برسد. دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس با فعالیت ۳۶ سفیر در ۱۷ شهرستان آغاز می شود.

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

خداکرم فلاحی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست، بر توجه به حوزه کتابخوانی دانش‌آموزان اشاره کرد و از آغاز طرحی برای شناسایی آسیب‌های احتماعی در میان دانش‌آموزان خبر داد.

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

مدیر آموزش و پرورش عشایری فارس نیز در ادامه این نشست، از راهبران آموزش و پرورش عشایر خواست تا طرح سفیر کتاب را با جدیت پیگیری کنند و گفت: شایسته‌ترین نقش راهبران آموزشی با برگزاری طرح سفیر کتاب شروع می‌شود. اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی فارس از دستگاه‌هایی که در حوزه ترویج کتابخوانی در جوامع عشایر فعالیت چشمگیری دارد.

گفتنی است در این همایش، برنامه‌های مشترک اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان فارس و مدیریت آموزش و پرورش عشایر فارس برای برگزاری مستمر اردوهای کتاب‌خوانی ویژه دانش‌آموزان دختر و پسر عشایر در سراسر استان تشریح شد. همچنین درباره راهکارهای ارتقای جایگاه کتاب در میان فرهنگیان و دانش‌آموزان عشایری،  نقشه‌راه همکاری‌های مشترک و بهره‌مندی مدارس چادری عشایری از خدمات کتابخانه‌های سیار استان فارس بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

دومین دوره سفیر کتاب عشایر فارس در آستانه هفته کتاب آغاز شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
5 + 5 =