سه‌شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ - ۰۷:۵۴

تقویت نهاد کتابخانه‌ها، بیش از گذشته ضرورت دارد

نماینده مردم میناب در مجلس

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی، گفت: با توجه به تحولات جهانی و شرایط فرهنگی کنونی کشور، تقویت نهاد کتابخانه‌های عمومی، بیش از گذشته ضرورت دارد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی و امور بین‌الملل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، سید عبدالکریم هاشمی نخل‌ابراهیمی؛ نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نقش مؤثر نهاد کتابخانه‌های عمومی در انتقال دانش و تجربه، اظهار کرد: با توجه به شرایط فرهنگی کنونی کشور و تحولات جهانی، تقویت نهاد کتابخانه‌ها، بیش از گذشته ضرورت دارد.

وی افزود: کتاب و کتابخوانی یکی از مهم‌ترین ابزارهای یادگیری و ارتقای آگاهی جامعه است و باید دسترسی عموم مردم به منابع مفید، به‌ویژه برای نسل جوان و نوجوان، تسهیل شود. استفاده از فناوری‌های نوین ازجمله فضای مجازی، هوش مصنوعی، کتاب‌های الکترونیکی و صوتی، می‌تواند در توسعه این فرهنگ مؤثر باشد.

هاشمی نخل‌ابراهیمی با اشاره به اهمیت هفته کتاب نیز گفت: این مناسبت فرهنگی، فرصتی مناسب برای ترویج کتابخوانی و آشتی جامعه با کتاب است، اما باید در کنار برنامه‌های عمومی، تمرکز ویژه‌ای بر گروه‌های سنی کودک و نوجوان صورت گیرد تا نسل آینده با ارزش مطالعه و نقش کتاب در رشد فکری و اجتماعی، آشنا شود.

نماینده مردم میناب، رودان، جاسک، سیریک و بشاگرد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: یکی از روش‌های مؤثر در ترغیب جوانان به مطالعه، استفاده از قالب‌های جدید ارائه محتوا نظیر فایل‌های الکترونیکی و کتاب‌های صوتی و همچنین خلاصه‌سازی متون سنگین برای دسترسی آسان‌تر به مفاهیم اصلی است.

وی در پایان بیان کرد: نهاد کتابخانه‌های عمومی باید در اقصی نقاط کشور، به‌ویژه مناطق روستایی و کمتر برخوردار، گسترش یابد تا زمینه دسترسی برابر همه اقشار جامعه به منابع علمی و فرهنگی، فراهم شود.

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 0 =