سه‌شنبه ۶ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۶

با هدف تقویت منابع و تجهیزات کتابخانه‌ای؛

پویش مردمی تأمین کتاب‌ کُردی و اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان راه‌اندازی شد

راه اندازی پویش مردمی تأمین کتاب کردی و اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های استان کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، از راه‌اندازی پویش مردمی «تأمین کتاب کُردی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان و تامین اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی مناطق حاشیه‌نشین سنندج» خبر داد و گفت: این پویش با هدف تقویت منابع، تجهیزات و غنی‌سازی کتابخانه‌ها و با مشارکت مردم و خیرین آغاز به کار کرده است.

به گزارش روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان؛ معصومه حسنی خونسار، مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، از راه‌اندازی پویش مردمی «تأمین کتاب کُردی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان و تامین اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی مناطق حاشیه‌نشین سنندج» خبر داد و گفت: این پویش، با هدف تقویت منابع، تجهیزات و غنی‌سازی کتابخانه‌ها و با مشارکت مردم و خیّرین آغاز به کار کرده است.

پویش مردمی تأمین کتاب‌ کُردی و اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان راه‌اندازی شد

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان اظهار کرد: یک بخش پویش، به تامین کتاب کُردی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان اختصاص دارد زیرا کتابخانه‌های عمومی کردستان در حال برنامه‌ریزی برای تقویت مجموعه‌های خود با منابع کُردی هستند. این کتاب‌ها شامل رمان، داستان‌کوتاه و شعر بوده و با هدف پشتیبانی از نویسندگان و شاعران بومی تهیه می‌شوند.  هدف ما، تامین حداقل ۳ هزار جلد کتاب جدید در موضوعات ادبیات کُردی برای استفاده مراجعان است که باعث تقویت دسترسی فرهنگی در استان کردستان و گسترش دامنه منابع در کتابخانه‌ها خواهد شد. مردم و خیّرین می‌توانند کمک‌های خود را از طریق درگاه اینترنتی https://ttr.ir/ynp۳up  پرداخت کنند.

خونسار اظهار کرد: بخش دیگر پویش، به تامین اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی مناطق حاشیه‌نشین سنندج اختصاص دارد و هدف، تجهیز کتابخانه‌های عمومی خاتم الانبیاء(ص)، امام رضا(ع)، ماموستا هه‌ژار و گلشن کردستانی به انواع اسباب‌بازی است تا بخش کودک در این مراکز فعال‌تر شوند و مردم می‌توانند کمک‌های خود را از طریق درگاه اینترنتی https://ttr.ir/i۶۲t۲j پرداخت کنند. این پویش تا تکمیل سقف مشارکت، ادامه خواهد داشت.  از عموم مردم و خیّرین فرهنگی استان جهت مشارکت در این پویش دعوت می‌کنم چرا که غنی‌سازی کتابخانه‌ها با تامین کتاب و اسباب‌بازی، فضایی پر رونق، شاد و دلگرم‌کننده را به وجود می‌آورد که نتیجه آن، پیوند عمیق عموم مردم با گروه‌های سنی مختلف با کتابخانه‌های عمومی است.

علاقه‌مندان و خیّرین فرهنگی می‌توانند، علاوه بر ارائه کمک‌های نقدی، در راستای حمایت از این پویش، کتاب‌های کُردی و اسباب‌بازی‌های خریداری‌ شده را نیز به کتابخانه‌های عمومی سراسر استان اهدا کنند. همچنین، برای کسب اطلاعات بیشتر، شماره تماس ۳۳۲۹۰۴۹۶ درنظر گرفته شده است.

پویش مردمی تأمین کتاب‌ کُردی و اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان راه‌اندازی شد

پویش مردمی تأمین کتاب‌ کُردی و اسباب‌بازی برای کتابخانه‌های عمومی کردستان راه‌اندازی شد

ارسال نظر

    • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
    • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.
3 + 0 =